Ärsyttävän tuttu Rangers perjantaina Kupittaalle

Viime kevään puolivälieräsarjassa FBC Turulle karvasta kalkkia tarjonnut Rangers saapuu perjantaina Kupittaalle. Maajoukkuetauon tarjoaman harvinaisen vapaan viikonlopun jäljiltä Beecee pääsee nyt tuoreilla jaloilla hakemaan revanssia kirkkonummelaisista. Viimeisessä kotipelissä Hawksia vastaan oli pelissä jo paljon hyviä aihioita, mutta tulos jäi piippuun ja kaveri vei erikoistilannetehoin voiton.

Jos Beecee ei ole vielä päässyt parhaalle tasolleen alkukauden aikana, niin viime kaudella liigakarsinnoissa pelanneelle Rangersille alkukausi on ollut todella vaikea. Kauden avauspelissä ryhmä voitti nyt sarjaa johtavan M-Teamin jatkoajalla, mutta tämän jälkeen seuraavat viisi peliä ovat tuottaneet nolla pistettä. Pohjanoteerauksen joukkue koki kaksi viikkoa sitten Jyväskylässä jossa O2 takoi taululle tylyt 7-0 lukemat. Syöksykierteestä kärsivä, mutta edelleen erittäin potentiaalinen ryhmä ei varmasti myy nyt perjantaina nahkaansa halvalla.

Alla jälleen FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenforsin mietteitä tulevasta pelistä:

Perjantaina pelataan taas pienen huilin jälkeen? Millainen kokoonpano saadaan kasaan, kun sairastupa on kuulemma pikku hiljaa tyhjenemässä?

– Sairastupa alkaa tosiaan pikku hiljaa tyhjenemään, ja perjantaina päästään iskemään laajalla rintamalla.

Viimeksi Hawks-pelissä oli paljon hyvääkin, mutta voitto jäi ottamatta vaikka se oli tarjottimella. Mistä lähdetään nyt parantamaan?

– Haetaan parempaa kliinisyyttä maalipaikkoihin. Turhat jäähyt myös pois, ei sörkitä mailalla vaan puolustetaan oikeaoppisesti kroppaa käyttäen.

Rangersilla on kauden alku on ollut todella vaikea ja varmasti ärsytetty vastustaja sieltä saapuu perjantaina Kupittaalle. Millaisena näet tämän tulevan pelin?

– Tosiaan, tulossa varmasti ärsytetty joukkue. Helppoja pelejä ei ole nyky-divarissa tarjolla, joten jokaiseen peliin pitää asennoitua 110% focuksella. Viime keväällä Rangers vei, tulevana perjantaina näin ei tule käymään.

Ottelun tulospalvelu: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/241099/yhteenveto

LIPPUINFO:
Yksittäislippu 10,00 €
Opiskelijat ja eläkeläiset 5,00 €
Lapset alle 15v. 5,00 €
Lapset alle 4v. ilmaiseksi
Kausikortti 75,00 €

Liput ennakkoon täältä: https://fbcturku.eventiolive.fi/

FBC Turun kausikortti kaudella 21-22 sisältää pääsyn runkosarjan ja nyt myös pudotuspelien kotiotteluihin. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös FBC Loiston NLA:n kauden runkosarjan kotiotteluihin. Kortteja myynnissä FBC Turun toimistolla Sport Gardenilla, edustusjoukkueen pelaajilla tai voit tilata korttisi täältä: https://fbcturku.eventiolive.fi/

FBC Turun jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy ja FBC Turun jäsenen mukana tuleva huoltaja 5 €

Ottelussa noudatetaan viranomaisten antamia koronapandemiaan liittyviä turvallisuusmääräyksiä. Saavuthan peliin kasvomaski kasvoillasi ja vain terveenä. Muista myös turvavälit sekä huolehdi käsihygieniasta.

SOLIDSPORTIN STREAM:

Mikäli et pääse Kupittaalle jännäämään, niin ottelusta on myös suora striimi tarjolla Solidsportin kanavaltamme: https://solidsport.com/fbcturku-miehet
Selostus: Santeri Lähteensuo