BEECEE HERÄSI OULUSSA MUKAAN PELIIN LIIAN MYÖHÄÄN

OLS – FBC Turku 6-2 (3-0, 2-0. 1-2)

FBC Turun pitkä tappioputki sai jatkoa lauantaina Oulussa, kun vielä play offs taistelussa mukana oleva OLS otti lopulta selvän 6-2 voiton. Beecee sai omasta hyökkäyspelaamisestaan kiinni vasta päätöskympin alkaessa, kun Juuso Forsman ensi itse ampuI vaparista pallon yläkulmaan ja sitten seuraavassa vaihdossa tarjoilee sama mies Verneri Tuonoselle tyhjiin. Valitettavasti kotijoukkueen kahdessa ekassa erässä hankkima viiden maalin etumatka oli liikaa kuitenkin liikaa kirittävksi, vaikka lisäosumiinkin oli vielä paikkansa. Loppulukemat kotijoukkue pääsi iskemään tyhjään turkulaismaaliin.


– Ensimmäinen erä oltiin ongelmissa vastustajan avauspelaamisen kanssa, mutta hallituilla muutoksilla saimme oululaiset kuriin toisella puolikkaalla. Erikoinen ottelu, ei oikein löydetty oikeata tunnetasoa pelin voittamiseen. Päätä pystyyn ja huomenna isketään jälleen. Kevään vahva yhteinen agenda on tehdä tästä vielä kasvutarina. Siihen uskotaan vahvasti vaikkakin menestystä ei ole tullut , loi uskoa FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors pelin jälkeen.

Ottelun maalikooste löytyy tuttuun tapaan Ruutu-palvelusta.

Sunnuntaina jatketaan Jyväskylän Hirviteatterissa Happeen vieraana, jossa on nyt Beeceellä kasvojen pesun paikka. Kauden ensimmäinen vierailu Jyväskylässä tuotti ruman 15-1 selkäsaunan.