Beecee hiljensi haukkaluolan ja marssi finaaliin

Hawks – FBC Turku 2-5 (0-2, 2-1, 0-2)
FBC Turku jatkaa F-Liigakarsintasarjan finaaliin 3-1 voitoin.

FBC Turku haki lauantaina Myllypurosta ratkaisevan kolmannen voiton ja jatkaa F-liigakarsintojen finaaleihin jotka alkavat ensi lauantaina Turussa. Illan turkulaissankariksi nousi tehot 3+1 kerännyt Sami Tuominen jota hyvin säesti Miikka Sokka 1+1 tehoin.

Beecee sai ottelusarjassa ensi kertaa hyvän alun, kun kahdella Sami Tuomisen maalilla ekalle tauolle päästiin 2-0 johdossa. Sitkeä Hawks tuli kuitenkin toisessa erässä kahdella Antti Aarnion maalilla tasoihin joista jälkimmäinen syntyi ylivoimalla. Kotijoukkueen momentumin katkaisi Antti Vuorinen, jonka lopulta voittomaaliksi jäänyt osuma tuli nyt todella tärkeään paikkaan toisen erän loppuun.

Päätöserän alussa Miikka Sokka saa katkon keskialueella ja karkaa laidasta läpi tuikaten taka-alanurkkaan neljännen turkulaismaalin, joka antoi lisää bensaa ja helpotusta lopun puolustustaistelulle. Hawks loi loppuun tukun laatupaikkoja, mutta Aleksi Sillantaka turkulaismaalilla oli nyt horjumaton. Reilut kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa Sami Tuominen lyö tyhjiin illan kolmannen osumansa ja sinetöi haukkojen kauden päättymisen.

Kypsä esitys, erityisesti lämmitti oikeaoppinen johtoasemassa pelaaminen. Maalinteossa edelleen parantamista, joudutaan tekemään iso duuni yhtä maalia kohden. Välietappi saavutettu. Ensi viikolla päästään pelaamaan niitä pelejä, josta jokainen on unelmoinut ja jonka eteen ollaan tehty duunia viimeiset 10 kuukautta, kommentoi FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors paluumatkalla bussissa.

Ensi lauantaina Turun Kupittaalla starttaavaan finaalisarjaan vastustaja selviää huomenna Joensuussa, kun Josba ja Saipa kohtaavat toisen välieräsarjan viidennessä ottelussa. Tarkempi otteluaikataulu selviää maanantaina aikana ja julkaistaan silloin välittömästi myös sähköisissä kanavissamme.