Beecee isännöi keskiviikkona Soittorasiaa

FBC Turulla on keskiviikkona edessä kolmas perättäinen kotipeli kymmenen päivän sisään. Kahden hyvin perinteisen seuran kohtaamisen vastapainoksi saapuu nyt Kupittaalle ennakkoon tuntemattomampi tuttavuus, kun sarjanousija Soittorasia tulee haastamaan Beeceen voittoputkea. Tampereelta ponnistava tuore divariryhmä on vahvasti Teknillisen Korkeakoulun oppilaskuntatoimintaan nojaavan seuran edustusjoukkue ja tämä näkyy vahvasti edelleen sen toiminnassa, vaikka enää ei kaikki joukkueen pelaajat olekaan kyseisen koulun opiskelijoita.

Soittorasialla on kolmen pelin jälkeen koossa kaksi pistettä, jotka se ansaitsi jatkoaikavoitolla ÅIF:sta kauden toisessa pelissä kotonaan. Sarja-avauksessa Kooveeta vastaan se oli kaksi erää yllätyksessä kiinni, mutta päätöserässä suosikki jyräsi ohi ja selvään 10-6 voittoon. Viimeinen peli Helsingissä Hawksia vastaan oli tilastojen valossa hampaattomin, kun haukkalauma lähti omille teilleen jo toisen erän alussa. Hyvin suuri mysteeri on siis keskiviikon vastustaja, joka varmasti nojaa oman pelaamisen oman alueen puolustamiseen sekä teräviin vastahyökkäyksiin. Kotijoukkueen pitää nyt olla kärsivällinen ja luottaa siihen, että maalipaikkoja tulee kun vain jaksetaan sahata.

Pikaiset kysymykset jälleen FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenforsille ennen tulevaa kamppailua:

Beeceellå on käynyt huonoa tuuria, kun kolmen pelin jälkeen on saman verran tullut loukkaantumisia. Millaiset ajatukset näistä?

– Salibandyn ehdoton varjopuoli. Huonoa tuuria, toki valmennuksellakin vastuu pitää pelaajien rasitus rationaalisena. Verkulle harmillisen pitkä loukki, mutta hän on juuri sellainen kaveri joka palaa vähintäänkin yhtä kovana takaisin. Ensi vuonna kentällä viilettää Verkku potenssiin kaksi.

Kovassa otteluruuhkassa kohdataan keskiviikkona sarjanousija Soittorasia. Onko tulevasta vastustajasta ennakkoon käsitystä?

– Itseasissa ei ole juurikaan. Toki alkukauden ottelut katsottu lävitse. Varmasti haastava vastus kyseessä. Ollaan varauduttu kaikkeen.

Sosiaalisen median kanavista on tänään tiistaina saatu lukea uudesta vahvistuksesta. Mitä Jani ”Nippo” Hyytiäinen tuo mukanaan ryhmään?

– Ennen kaikkea kokemusta. Ikä tuonut rauhallisuutta, ja tarvittaessa hyvinkin monipuolinen pelaaja. Ei enää pelkästään maalintekijä.

Aina puhutaan ja nostetaan esille ratkaisijoita. Kerro kolme Beeceen kovinta duunaria otsikoiden takaa

– Huomenna kannattaa seurata ehdottomasti Rodaksen Jollea ja Hopeanuolen Anttia. Molemmat tekee kovaa duunia kahteen suuntaan, ja ei pelkää ottaa mustelmia.


Ottelun tulospalvelu: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/241121/yhteenveto

LIPPUINFO:
Yksittäislippu 10,00 €
Opiskelijat ja eläkeläiset 5,00 €
Lapset alle 10v. 5,00 €
Lapset alle 4v. ilmaiseksi
Kausikortti 75,00 €
Liput ennakkoon täältä: https://fbcturku.eventiolive.fi/

FBC Turun kausikortti kaudella 21-22 sisältää pääsyn runkosarjan ja nyt myös pudotuspelien kotiotteluihin. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös FBC Loiston NLA:n kauden runkosarjan kotiotteluihin. Kortteja myynnissä FBC Turun toimistolla Sport Gardenilla, edustusjoukkueen pelaajilla tai voit tilata korttisi täältä: https://fbcturku.eventiolive.fi/

FBC Turun jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy ja FBC Turun jäsenen mukana tuleva huoltaja 5 €

Ottelussa noudatetaan viranomaisten antamia koronapandemiaan liittyviä turvallisuusmääräyksiä. Saavuthan peliin kasvomaski kasvoillasi ja vain terveenä. Muista myös turvavälit sekä huolehdi käsihygieniasta.

SOLIDSPORTIN STREAM:

Mikäli et pääse Kupittaalle jännäämään, niin ottelusta on myös suora striimi tarjolla Solidsportin kanavaltamme: https://solidsport.com/fbcturku-miehet
Selostus: Santeri Lähteensuo