Beecee järjesti jäähyväistanssit Kirkkonummen pommarissa

Rangers – FBC Turku 3-11 (2-4, 1-1, 0-6)

Legendaarinen Kirkkonummen väestösuoja vetelee Divari-tasolla viimeisiään, kun kaupunkiin valmistuu lähi viikkojen aikana uusi mitat täyttävä palloiluhalli. Monenlaisia muistoja on erikoinen maanalainen peliareena vuosien varrella tarjonnut ja se on ollut aina todella vaikea paikka vierasjoukkueille. Mikäli lauantain peli oli viimeinen virallinen peli siellä, niin taatusti se ei ollut sellainen jota kotijoukkue halusi sen olevan. Beecee oli kaikilla mittareilla mitattuna nyt selvästi parempi ja lasketteli rallatellen selvään 3-11 voittoon. Lukujen valossa kaksi erää mentiin suht tasaisesti, mutta päätöserään keltahousut latoivat sitten täystyrmäyksen.

Beecee otti kuskin paikan heti ottelun alusta ja haasteellisella pihkaisella vierasalustallakin oli ottelussa se aktiivisempi osapuoli. Turkulaismaalit syntyivät nyt avauserässä vastureista, kun joukkue käytti armotta kotijoukkueen karvauksen epätasapainon hyväkseen. Yhdellä pystysiirrolla oli hyökkäyspäässä poikkeuksetta ylivoimatilanne. Näistä Aleksi Havia, Teemu Aaltonen, Antti Vuorinen sekä Kasperi Kantonen kävivät kukin vuorollaan puttaamassa pelivälineen verkkoon. Kotijoukkueen avausmaali syntyi puolestaan puhtaasta merkkausvirheestä, kun viime peleissä tehoilleelle Kristian Lammiselle jätettiin kaista auki josta lähti terävä kuti takayläkulmaan. Rangersin toinen maali syntyi avauserän luonteen mukaisesti vastahyökkäyksestä.

Toisessa erässä ei nähty kuin kaksi maalia. Rangers tulee ensin maalin päähän vääryydellä karvatusta vastahyökkäyksestä, jossa jälleen viimeistelijänä Lamminen. Beeceen viime pelissä parjattu ylivoima pääsi erän loppuun kokeilemaan siipiään ja nyt hommassa oli ihan eri juoni. Matias Kallio onnistuu Miikka Sokan poikkarista ja näin päästään päätöserään kaksi maalia edellä.

Päätöserän avausvaihtoon Kuuma-Teemu Aaltonen lisää turkulaisjohtoa ja kun seuraavaan myös Sami Tuominen onnistuu, niin peli oli sitten siinä ja Mähönen pääsi lämmittämään bussia pakkaseen joukkueelle valmiiksi. Beecee sai leikitellä vielä neljä lisämaalia väsyneen Rangersin kustannuksella.

Runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta ja runkosarjan voittaminen on omissa käsissä. Karhuilla on kaksi peliä vähemmän pelattuna ja sillä on omat pelit voittamalla mahdollisuus tulla pinnan päähän, joten lipsumiseen ei ole varaa mikäli piikkipaikalta mielitään lähteä aina arvoituksellisiin pudotuspeleihin.

Ottelun maalikooste nähtävissä täältä.

FBC Turun päävalmentaja Santeri Raatarilan kommentit pelin jälkeen:

– Saimme tänään vietyä ottelun läpi melko tyylipuhtaasti. Erityisesti ottelun jälkimmäisen puolikkaan läpivienti johtoasemassa oli varsin mallikasta tekemistä koko joukkueelta ja pystyimmekin vaihdosta toiseen määrittämään sen mitä kentällä tapahtuu. Pitää olla todella tyytyväinen tähän viikkoon ja täyteen pistepottiin.