Beecee myllytti Soittorasian epävireeseen

Soittorasia – FBC Turku 3-12 (1-4, 1-4, 1-4)

Lähtökohdat torstai-illan otteluun ei ollut nyt helpoimmat, kun Tampereelle saatiin mukaan vain neljätoista kenttäpelaajaa. Aikamme vitsauksen pari viivaa oli löytänyt myös keltaisen sukellusveneen konehuoneen kotitesteihin ja tärkeitä pelaajia katseli peliä kotona Solidsportista. Nyt rosterin kapeus ei onneksi näkynyt kenttätapahtumissa millään muotoa ja kotijoukkueen aseet syötiin oikeastaan heti kättelyssä, kun ekalla vitosella Beecee karkasi 0-2 johtoon. Pelkästään vastaiskuihin perustuva kotijoukkueen pelikirja mureni käsiin ja turkulaisryhmä pääsi rallattelemaan helppoon voittoon. Enemmän täytyykin nyt ihmetellä, että miten syksyllä onnistuttiin häviämään tälle leppoisalle teekkariryhmälle.– Pelisuunnitelmana oli että pysytään pallolla, jolloin päästään itse rytmittämään peliä ja ollaan koko ajan kuskin paikalla. Tässä suunnitelmassa onnistuttiin ja tulos oli sen mukainen. Tästä on hyvä jatkaa lauantain kotimatsiin, kommentoi FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors pelin jälkeen.

Isoimmin teekkariryhmää moukaroi Aaro Ollikainen (3+3) ja hyvää tulitukea tässä antoi ketjukaverit Elias Siira (1+3) ja Oliver Niemelä (2+1). Antti Vuorinen nakutteli myös hattutempun kuin ohimennen ja puolustuksesta täytyy nostaa framille hyvän pelin pelanneet Jussi Hoikkala ja Teemu Lintunen. Huomionarvoista oli myös kauden ekan pelin maalilla torjuneen Jouni Savosen varmat otteet. Vaihtokomennukselta kotiutuneelle Joona Heiskaselle peli oli myös kauden eka ja heti tuli myös onnistuminen maalin muodossa.

Lauantaina onkin sitten edessä runkosarjan viimeinen kotiottelu, kun pleijaripaikasta tiukasti taisteleva O2-Jyväskylä saapuu kylään Kupittaalle. Kolmea pinnaa huutaisi myös silloin, jotta päätöskierroksella Kirkkonummella olisi pelissä panosta.