Beecee otti sarjan toisen voittonsa voittolaukauskisaan venyneestä trilleristä

FBC Turku – Karhut 6-5 vl. (0-3, 3-2, 2-0, 0-0)

Todella vaiherikkaan ja jännittävän pelin tarjosi FBC Turku ja Karhut vajaalle neljällesadalle silmäparille torstai-iltana Turun Kupittaalla. Karhut karkasi toisen erän alussa jo 0-4 johtoon ja kovin moni hallissa olija ei varmasti uskonut enää Beeceen nousuun. Mikä tärkeintä niin Joukkue uskoi ja ottelun jälkimmäinen puolisko oli täysin kotijoukkueen hallintaa. Karhut kuitenkin kesti paineen ja voittajaa jouduttiin lopulta hakemaan voittolaukauskilpailusta asti, jonka Beecee sitten vei selkein 3-0 lukemin.

Karhut sai peliin lentävän lähdön, kun Niko Pulli kanttasi avausmaalin jo kolmannella peliminuutilla. Sama mies teki myös porilaisten toisen osuman ja vielä kun Eero Vanhatalo tekee kolmannen vieraille ekaan kymppiin, niin oli Beeecee tuloksellisesti pahasti sillassa. Pelillisesti oltiin mukana, mutta kaveri vain teki ne maalit kovalla prosentilla.

Toiseen erään kotijoukkueen valmennus oli pistänyt kokoonpanoa kaventamalla pakan uusiksi ja tämä toikin selvän ryhtiliikkeen pallolliseen pelaamiseen. Tulikuuma Niko Pulli (3+0) ehtii tehdä vasturista vielä vieraiden neljännen, mutta tämän jälkeen Aaro Ollikaisen osuma avaa vihdoin hanat. Painopiste siirtyy täysin porilaispäätyyn ja keltashortsit jauhaa kaksi osumaa Oliver Niemelän ja Juuso Forsmanin onnistuessa. Vihdoin tuomareilta saatu ylivoima tarjoaa pari paikkaa tulla tasoihin erän lopussa, mutta valitettavasti seuraavaan maalin tekee jälleen Karhujen Vanhatalo ja jälleen vasturista.

Päätöserään lähdettiin siis kaksi maalia perässä ja se lähti käyntiin vahvalla kotijoukkueen hallinnalla. Karhut joutuivat rikkomaan jäähyn arvoisesti ja Aaro Ollikaisen terävä laukaus löytää putken alle. Vain paria minuuttia myöhemmin viedään porilaispelaajaa jälleen jäähylle ja nyt vuorostaan onnistuu Oliver Niemelä tasoittamaan pelin, kun terävä leikkaus maalin eteen tuo tulosta. Viimeinen kymppi pelissä pelattiin ilman maalia ja myös jatkoaika meni maaleitta. Pelin lopussa ja jatkoajalla kotijoukkue oli aktiivisempi, mutta oli myös vierailla paikat hiljentää kotiyleisö terävillä iskuillaan.

Voittolaukauskilpailuun maaliin vaihdettu Aleksi Sillantaka pysäyttää kaikki Karhujen laukojat ja kun kotijoukkueesta onnistuu Juuso Forsman, Joonas Viitanen ja Oliver Niemelä, niin Beecee pääsee juhlimaan sarjan toista voittoaan. Ottelusarja jatkuu jo huomenna Porin urheilutalolla ja nyt olisi paikka laittaa kolmannella täplällä homma pakettiin.