Beecee pisti Karhut pakettiin Porissa

Karhut – FBC Turku 3-9 (1-3, 1-1, 1-5)
FBC Turku 3-1 voitoin F-liigakarsintojen 2.kierrokselle

FBC Turku jatkoi perjantaina Porissa siitä mihin se torstaina Kupittaalla pelin jälkimmäisellä puoliskolla jäi. Avauserän terävillä käännöillä päästään 0-3 karkumatkalle ja tämä helpotti pelin läpivientiä, joka oli nyt ottelusarjan ehjin. Karhut painoi päälle läpi ottelun omalla raivokkaalla tyylillään, mutta ottelun ratkaisuhahmo vartioi tänään turkulaismaalia. Päätöserän alussa kotijoukkue loi kolme miltei varmaa maalipaikkaa ja nämä kaikki Jens Beijar nollasi vieden uskon Karhujen tulivoimaiselta hyökkäykseltä. Viimeisen kympin alkaessa keltainen sukellusvene takoi kahteen minuuttiin neljä lisämaalia ja ottelusarja oli sitä myöten paketissa.

– Tänään pelattiin isolla sydämellä ja lukemat sen mukaiset. Ehjä 60-minuuttinen ja havaittavissa lievää ketsuppipulloefektia maalinteon suhteen. Ladataan akkuja tämä viikonloppu, ja maanantaina starttaa kauden tärkein kaksiviikkoinen, summasi tyytyväinen FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors pelin jälkeen.

Ottelusarjan kulminaatiopisteeksi muodostui lopulta Beeceen nousu torstain pelissä 0-4 tappioasemasta voittoon voittolaukauksien kautta. Se peli söi molemmilta joukkueilta paljon energiaa, joka sitten näkyi perjantain pelissä ja erityisesti isäntien pohkeissa se tuntui painavan. Toisaalta jos pallo olisi torstaina Kupittaalla pomppinut lopussa Karhuille, niin olisi saattanut perjantaina olla todella haastavaa saapua Porin urheilutalon sirkukseen. Kiitos vielä Karhuille hyvästä sarjasta ja tsemppiä tulevaan kauteen.

Toisen kierroksen vastustaja ratkeaa viikonloppuna, kun sarjat LMN-Saipa (tilanne 1-2) ja M-Team-Salba (tilanne 2-1) saadaan päätökseen. Uutisoimme vastustajan heti sen ratkettua omissa some-kanavissamme.

Ottelun maalikooste on tuttuun tapaan nähtävissä Ruudussa.