Beecee raastoi toisen täplän karsintasarjassa

FBC Turku – M-Team 3-2 (2-0, 1-0, 0-2)

FBC Turku ja M-Team tarjosivat sunnuntaina F-liigakarsintasarjan toisessa kohtaamisessa hyvin erilaisen kamppailun voitoista, kuin mitä lauantaina Ruskeasuolla koettiin. Kotijoukkue sai peliin hyvän lähdön, kun kuuden pelatun minuutin jälkeen keltashortsit porskutti 2-0 johdossa Antti Hopeanaulan ja Joonas Viitasen maaleilla. Toisen erän alussa Aaro Ollikainen ohjaa maalin edestä kotijoukkueen jo 3-0 johtoon, mutta lopullinen niskalaukaus jäi pelissä antamatta ja oma pallollinen tekeminen heikkeni pelin vanhetessa.

M-Team loi läpi pelin laadukkaita paikkoja ja illan suurin ratkaisuhahmo löytyi nyt kotijoukkueen maalinsuulta. Maalivahti Jens Beijar oli suurin syy siihen, että vieraiden avausmaalia jouduttiin odottamaan yli 50 minuuttia. M-Teamin avausmaali syntyi ylivoimalla, kun nyt harmittavasti hassattiin oman vaihdon kanssa ja Eetu Sorvali pääsee vapaasti rikkomaan kuparisen. Loppuun saatiin jännitystä vielä lisää, kun Sami Tuomiselle tuomittiin hyvin kyseenalaisesti 2+10 minuutin rangaistus epäurheilijamaisesta käytöksestä. Kova tuomio tuomariparilta, kun kritiikki ei kohdistunut heitä kohtaan. Alivoimapelaaminen oli kuitenkin nyt loppuhetkillä laadukasta ja loput hoiti Beijar. Viimeisiin sekunteihin asti saatiin toki jännittää, kun niissäkin koettiin vielä oma missattu rankkari ja M-Teamin kavennusosuma päätössummerin jo soidessa.

– Hyökkäys on paras puolustus, vai onko? Tänään toinen täplä anastettiin hyvällä puolustuspelaamisella ja maalivahtipelillä. Nukutaan yön yli ja sitten focus isosti keskiviikkoon, summasi FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors sunnuntai-iltapäivän tapahtumat.

Voitto ei ollut nyt ehkä kaikkein kermaisin, mutta näissä peleissä sillä ei ole oikeastaan mitään merkitystä. Selvää on kuitenkin, että keskiviikolle pitää omaa pelaamisen tasoa nostaa pari napsua ylöspäin. M-Team oli nyt sen verran lauantaista parantanut ja varmasti tulee sen myös kotonaan Ruskeasuolla tekemään.

Ottelun maalikooste jälleen tarjolla Ruutu-palvelussa. Lisää Roosa Vilkasen matsikuvia katsottavissa täältä.