Beecee rankkarivoittoon Kooveesta sunnuntaina Tampereella

Koovee – FBC Turku 7-8 vl (4-0, 2-3, 1-4, 0-0)

FBC Turun ja Kooveen kauden toisessakin kohtaamisessa ratkaisua jouduttiin hakemaan rankkareiden kautta ja kuten ekassakin pelissä ratkaiseva maalin upotti Elias Siira. Samaa kaavaa pitkälti myös pelin kulku. Kupittaallakin Koovee johti alussa jo neljällä maalilla ja samalla tavalla turkulaiset kiri tasoihin tamperelaiskoneiden hyytyessä mitä pidemmälle peli eteni. Kotijoukkueen syömähammas oli jälleen latvialaiskaksikko: Rolands Kovalevskis (4+0) ja Peteris Trekse (2+2) jotka iski vastaan kovalla prosentilla keskialueen turkulaishasseista.– Suhteellisen laadukas divariottelu, jossa paljon tilanteita ja vauhtia ei puuttunut. Ensimmäinen erä meni tunnustellessa ja neljä maalia omiin. Hyvä nousu jälleen joukkueelta, joskin tavoitteena on se että nousuja ei tarvita vaan pyritään olemaan kuskin paikan ottelun startista loppuvihellykseen, kommentoi FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors pelin jälkeen.

Beecee pelasi Tampereella todella luokattoman avauserään ja Koovee nakutti vastureista 4-0 lukemat latvialaisten häärätessä kapellimestareina. Toisessa erässä keltainen sukellusvene sai koneitaan jo asteittain käyntiin ja kiri kahteen otteeseen kahden maalin päähän Lauri Laineen, Juuso Forsmanin ja Antti Vuorisen maaleilla, mutta erän loppuun kotijoukkue vielä ylivoimalla 6-3 johtoon.

Päätöserässä Kilpaveljien kytkin alkoi luistamaan ja täyskeltaisena esiintynyt Beecee kiri lopulta maali maalilta väkisin tasoihin. Tasoitus syntyi ylivoimalla Aleksi Havian lavasta viimeisen minuutin alkaessa. Beeceellä oli jatkoajalla kolme niin hyvää tonttia ratkaista, joten ilman rankkarikilpailun voittamista olisi saattanut kotimatkalla harmittaa, vaikka ei nollasaldokaan nyt kaukana ollut– Ensi viikolla harjoitellaan ja viikonloppuna kirsikkana kakun päälle M-Team Kupittaan kirkkaissa valoissa. Kevään kukkaset alkavat tuoksumaan nenässä, ja viimeisiä runkosarjaotteluita viedään joten tervetuloa turkulaiset lauantaina katsomoon, jatkoi Stenfors.