Beecee selkeällä voitolla jatkoon cupissa

KU-68 – FBC Turku 1-12 (0-3, 0-3, 1-6)

FBC Turku haki perjantaina Kangasalalta cupin jatkopaikan ja siihen riitti tällä kertaa rutiinitason suoritus. Tasoeroa on parin sarjatason verran ja nyt se näkyi myös kaukalossa. Kakkosdivaria pelaava KU-68 oli nähnyt paljon vaivaa ottelun eteen ja järjestänyt todella hienon tapahtuman jossa kotiyleisö kannusti vahvasti omiaan loppuun asti.

Aivan yksinkertaista pelin järjestäminen ei nyt ollut josta myös Pääkallo viikolla jo uutisoi: Suomen cupissa urheiluromantiikka häviää olosuhteille – ”Kyläseuran kyykytysoperaation maku tästä jää”

Tunnustusta pitää antaa myös ilmaisesta striimistä ja siinä kuullusta varsin mukavasta selostuksesta. Ottelu on katsottavissa myös tallenteena täältä.

FBC Turun päävalmentaja Santeri Raatarilan kommentit:

”Haluan välittää koko joukkueen puolesta ison kiitoksen kotijoukkueelle, katsojille sekä kaikille ottelutapahtuman järjestämisessä mukana olleille. Puitteet olivat hyvät ja arvostamme sitä suuresti.”

Kauaa ei ehdi Beecee nyt puhaltaa, kun lauantaina palataankin sitten jo tiukasti Divarin pariin Saipan Lappeenrannasta saapuessa Kupittaalle vieraaksi.