Beeceeltä vaisu ilta Espoossa

Indians – FBC Turku 7-3 (1-2, 3-0, 3-1)

FBC Turun esitys lauantaina Espoossa poikkesi nyt kauden muista peleistä siinä mielessä, että se ei nyt jättänyt juurikaan jossiteltavaa. Indians oli läpi pelin vahvempi osapuoli ja ansaitsi selkeän voittonsa, johon se rullasi erityisesti vahvan toisen erän esityksensä ansiosta. Turkulaisryhmästä puuttui jälleen tärkeitä palasia, mutta se ei riitä nyt selitykseksi ponnettomalle suoritukselle.

Ottelun maalikooste löytyy jälleen Ruutu-palvelusta.– Tämän päivän peli on jo nollattu ja ei spekuloida sitä sen enempää. Yhdessä joukkueena tiedostetaan kyllä mitä pitää parantaa, nyt se pitää valjastaa konkretiaksi kentälle ,kommentoi pelin jälkeen FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors.

Beecee johti 1-2 avauserän jälkeen Jussi Hoikkalan ja Aleksi Havian maaleilla. Toiseen erään kotijoukkueen valmennus muutti peluutusta ja Indiansin kakkosviisikko iski heti avausvaihtoon, joka käänsi pelin suunnan. Espoolaisryhmän tehomiehinä hääri erityisesti kaksikko Christian Remes (1+3) ja Petr Majer (2+1), jotka värkkäsivät myös päätöserän alussa Indiansin viidennen osuman. Tämä maali katkaisi joukon turkulaisia selkärankoja ja valitettavasti loppu meni pelailuksi. Lauri Laineen rankkarimaali vajaa kolme minuuttia ennen päätössummeria jäi laihaksi lohduksi.Ensi perjantaina on edessä iso mittari, kun pirteästi kauden aloittanut LASB saapuu Kupittaalle vieraaksi. Ennakkokaavailussa lahtelaisryhmää sijoitettiin kamppailemaan Beecen kanssa samoista sijoituksista, joten viimeistään nyt olisi aika myös keltaisen sukellusveneen miehistön näyttää kulmahampaitaan.