BEECEEN KAUSI KÄYNTIIN SUNNUNTAINA RAUMALLA

Divari käynnistyy FBC Turun osalta sunnuntaina Raumalla sarjanousija Salban vieraana. Beecee lähtee puolustamaan runkosarjan voittoa uusiutuneella valmennusjohdolla ja nuorentuneella pelaajarungolla. Mikko Stenforsille peli on ensimmäinen päävalmentajana jossa jaetaan sarjapisteitä ja mies ei ainakaan myönnä jännittävänsä debyyttiään penkin takana.

– Itseasiassa ei jännitä, levollisin mielin kohti Raumaa. Tätä on odotettu, ja loistava homma että päästään vääntämään vihdosta viimein virallisista sarjapisteistä, viestii kotoaan tavoitettu päävalmentaja Stenfors.

Sarjanousija Rauman Salba tuskin lähtee mitenkään nöyristelemään Divariin, kun muistetaan että joukkue pelasi vielä kaudella 17-18 Salibandyliigassa. Kolme kautta kestäneellä liigataipaleella mukana olleita pelaajia joukkueesta löytyy vielä kourallinen, joista jo silloin Jani Lehtoniemi, Niko Kaerla sekä Tomi Lahti olivat sitkeässä joukkueessa isossa roolissa. Mielenkiintoisina niminä täytyy nostaa esiin myös kokenut tamperelaistaustainen liigajyrä Mikko Immonen sekä aiemmin Beeceen takalinjoilla luutinut Akseli Härkönen.

Kauden avauspeli on jo sinällään aina haastava ja kun se koetaan nyt legendaarisella Rauman Kauppiksella, niin helppoja pinnoja tuskin on luvassa. Millaisen pelin koiralauma ja Beecee sitten tarjoaa?

– Todella hyvä kysymys. Kauden ensimmäinen virallinen peli molemmille joukkueilla, niin peli ei varmastikkaan ole vielä ”valmista”. Tässä vaiheessa kautta emme keskity vastustajaan, vaan omaan peliin joten raumalaisia ei juurikaan ole skoutattu. Varmasti intoa tulee olemaan enemmän kuin järkeä. Tavoitteena tuoda kolme pistettä bussin kyydissä Suomen pääkaupunkiin Turkuun. Hieno homma että koiralauma on palannut takaisin valtakunnallisiin sarjoihin, jatkoi Stenfors.

Beeceen riveistä Miikka Sokka, Antti Vuorinen sekä Antti Hopeanaula ovat edustaneet aiemmin urallaan myös Rauman Salbaa. Nämä ex-salbalaiset haluavat varmasti näyttää parastaan entisen kotiyleisönsä edessä, joka parhaimmillaan osaa olla todella fanaattinen.

Kaikki divariottelut näytetään jälleen tuttuun tapaan Solidsportissa ja tästä pääset FBC Turun omalle kanavalle. Vuositilaus 49 € tai kuukausitilaus: 8,90€/kk (Vuosi- tai kuukausimaksulla kaikki kanavan lähetykset: joukkueen koti- ja vierasottelut runkosarjassa sekä Divarin kaikki ottelut)Kauden ensimmäinen kotiottelu Kupittaalla pelataan ensi viikon lauantaina jolloin vastustajaksi Kupittaalle saapuu sarjan suurimpiin ennakkosuosikkeihin lukeutuva Tampereen Koovee. Osta kausikorttisi täältä.

Linkki Salba – FBC Turku ottelun tulospalveluun.

Lue myös Pääkallon divariennakko ja Salibandyliiton divarin infopaketti.