Beeceen liigataival tappiolla käyntiin

FBC Turku – EräViikingit 2-8 (2-1, 0-3, 0-4)

FBC Turun historian ensimmäinen liigapeli meni hyvästä alusta huolimatta lopulta oppirahojen makseluksi. Pyry Kauppisen kahdella osumalla johdettiin ensimmäisen erän jälkeen 2-1 lukemin, mutta paikkoja olisi ollut useampaankin osumaan, joka jättää paljon jossiteltavaa. Valitettavasti vierasjoukkueen veskari Nemo Sipilä pisti tämän jälkeen luukkunsa totaalisen kiinni ja peli kääntyi EräViikingeille.

Toisen erän alussa pari lapsusta käänsi pelin kulun ja illan neljäs maali oli kuin koko ottelu pienoiskoossa. Joona Heiskanen on jo takakulmalla viimeistelemässä varmaa osumaa, mutta jostain ihmeestä Sipilä venyttää kroppansa eteen ja vain pari sekuntia myöhemmin karkaa Oliver Sillapää toisessa päässä maalintekoon. Henkisesti iso maali toisen erän loppuun ja tämä tappoi myös kotijoukkueen uskoa, joka valitettavasti näkyi sitten päätöserässä.

– Hyvä oppitunti siitä, mitä otteluiden voittaminen vaatii maan korkeimmalla sarjatasolla. Jos itse et laita sisään, niin kaveri kyllä tekee. Hyvin oltiin pelissä mukana ensimmäiset 35 minuuttia, 2-4 maalissa kuului naksahdas selkärangasta. Tämä taso ei riitä, pitää parantaa. Onneksi sunnuntai tulee jo pian ja päästään Espoon Tapiolaan haastamaan Big4 -joukkuetta, kommentoi päävalmentaja Mikko Stenfors pelin jälkeen.

Jo sunnuntaina päästään maistamaan lisää liigaherkkua, kun matkataan Espooseen Oilersin vieraaksi, jossa luvassa todella hikinen iltapuhde yhtä sarjan ennakkosuosikkia vastaan. Ensi perjantaina onkin sitten luvassa se todella kauan odotettu eka liigaderby, johon kannattaa liput ostaa Tiketistä heti.