Beeceen peli aukeamassa – Rangers kaatui leikitellen

FBC Turku – Rangers 6-3 (2-0, 3-0, 1-3)

FBC Turku esitti perjantaina kauden parastaan, kun kovassa alakulossa sarjaa tarpova Rangers kaatui näytöstyyliin. Lukemat olisivat voineet repsahtaa suuremmiksikin, mutta varsinkin alussa Kristian Krogius Rangers-maalilla piti joukkuettaan pystyssä. Kotijoukkueen illan ratkaisuhahmoja oli jälleen hattutempun nakuttanut Antti Vuorinen (3+0) ja samassa ketjussa tarjoilusta vastannut sentteri Ere Laitimo (1+2). Kotijoukkue onnistui viimeiselle kympille asti pelin läpiviennissä miltei virheettömästi, mutta sitten muutama lapsus tarjosi myös vieraille kavennusmaalit yli 100 minuuttia kestäneen kuivan jakson jälkeen.Beecee tuli nyt peliin alusta asti todella vahvasti ja eka kymppi pelattiin käytännössä Krogiuksen maalin ympärillä. Tehoja saatiin kuitenkin odotella toisen kympin alkuun asti jolloin Ere Laitimo pääsi nauttimaan takatolpilta Aaro Ollikaisen tarjoilusta. Erän loppuun vielä Antti Hopeanaula puolestaan tarjoilee vielä Matias Kalliolle hienon poikkisyötön josta Naantalin atleetti ei erehtynyt.

Vieraat tulivat sisuuntuneena toiseen erään ja oli hetken tasaisempaa. Aaro Ollikaiselle tuomittiin pelin ainoa jäähy joka tarjosi Rangersin todella hampaatonta ylivoimapelaamista ja kotijoukkueelle kaksi alivoimaalia joista vastasivat Antti Vuorinen sekä näyttävän paluun loukkaantumisen jäljiltä tehnyt Lauri Laine. Kirkkonummen ryhmän hetkellinen ryhtiliike katkesi siihen ja toisen erän loppu pelattiin jälleen yhtä päätyä, mutta tämä paine tuotti vain Vuorisen vastahyökkäyksestä tuikkaaman osuman.

Pelimiehen kympin alkaessa alkoi vahvasti näyttämään siltä, että nyt saadaan ehjä peli kun vieraat eivät pystyneet luomaan oikeastaan yhtikäs mitään. Vieraskoreina päätettiin sitten tarjoilla muutama, mutta taistelua voitosta ei saatu kuitenkaan uudestaan aikaan, vaikka Rangers kolme kaappia näistä tarjoiluista nakuttelikin.
FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenforsin kommentit pelin jälkeen:

– Nyt saatiin se ehjä läpivienti otteluun mikä ollut hakusessa koko alkukauden. Loistava homma. Toteutettiin hyvin juuri niitä asioita mitä ollaan viimeinen viikko harjoiteltu. Jokainen viisikko pelasi vähintäänkin kohtalaisesti.

Omiin kolisi vain ja ainoastaan henkilökohtaisista virheistä. Hyvä että tehdään ne virheet nyt syksyllä ja jätetään ne vähemmälle sitten keväällä. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikkoa.

Seuraava kotiottelu pelataan viikon päästä sunnuntaina Nousiaisissa, mutta sitä ennen vieraillaan perjantaina sarjakärki M-Teamin vieraana Helsingin Ruskeasuolla.