Beeceen viikonlopun tupla: Welhot lauantaina Kupittaalla ja Pirkat sunnuntaina Huittisissa

FBC Turku avaa tuplaviikonloppunsa isännöimällä Kuopion Welhoja lauantai-illassa Kupittaalla. Vajaata vuorokautta myöhemmin laitetaan pallo uudelleen keskelle ja nyt Huittisissa, jonne Pirkkalan Pirkat ovat vieneet poikkeuksellisesti kotiottelunsa. Molempien joukkueiden päävalmentajat sattuvat olemaan kotoisin tästä hullujen miesten pääkaupungista ja siksi hieno Tahto Areena valikoitui pelipaikaksi.

Pääkallo uutisoi viikolla sunnuntain ottelusta:

Molemmat viikonlopun vastukset onnistuttiin voittamaan avauskierroksella, mutta ei kumpikaan voitoista mitenkään helpolla irronnut. Varsinkin Nousiaisissa pelatussa ottelussa Pirkat olivat pitkälle vahvasti niskan päällä, mutta Beeceen onneksi pirkkapelurin sipuli petti ja punaisen lapun tuoman ylivoiman myötä päästiin laittamaan vilkku päälle ja lopulta ohi.

Kysytääs taas mitä päävalmentajamme Mikko Stenfors tuumii tulevasta viikonlopusta.

Viime sunnuntain ÅIF-peli oli ainakin tuloksen valossa kauden parasta Beeceetä. Miten näet oltiinko nyt hyviä vai oliko vastustaja vaan heikko?

– Riisuttiin kaveri aseista ja pelattiin kypsä matsi. Sanotaanko nyt näin, että tuskimpa ÅIF kauden parastaan pelasi.

Nyt on kohdattu kaikki vastustajat kertaalleen ja sarja on puolivälin krouvissa. Miltä tämän kautinen Divari näyttää?

– On hienoa että divari on nyt todella tasainen, ja helppoja pisteitä ei ole tarjolla. Tämä on hyvä juttu divarin yleisen mielenkiinnon kannalta.


Viikonlopun molemmat vastustajat onnistuttiin voittamaan ekalla kierroksella. Millaisia pelejä on nyt odotettavissa, kun kohdataan nyt molemmat melkein heti perään uudelleen?

– Welhot pyrkii haastamaan ennakkoluulottomasti ja huomenna on tiedossa hyvää vääntöä. Pirkat eivät ole niin heikko joukkue mitä sarjataulukosta voisi päätellä. Hyvin valmennettu joukkue laadukkaalla pelaajamateriaalilla.

Sunnuntaina onkin kohdallasi eräänlainen kotipeli, kun Pirkat järjestää kotiottelunsa Huittisissa. Miltäs tämä tuntuu?

– Tuntuu todella hienolta, pääsen itseasiassa ensimmäistä kertaa käymään Tahto-areenalla. Upeat puitteet ja ottelu pelataan kotikaupungissa, hieno ilta tulossa!OTTELUINFO:

KORONAPASSI VAADITAAN SISÄÄNPÄÄSYYN!

FBC Turku velvoittaa kaikkia yli 16-vuotiaita katsojia esittämään koronapassin tullessaan seuraamaan FBC Turun kotiotteluita. Koronapassin esittämistä ei vaadita alle 16-vuotiailta, eikä otteluiden pelaajilta ja toimihenkilöiltä.

Koronapassin lataaminen onnistuu omakanta.fi -sivustolta, johon kirjautumiseen tarvitset nettipankkitunnukset.

TULOSPALVELU
Ottelun tulospalvelu: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/241048/yhteenveto

LIPPUINFO:
Liput ennakkoon nyt vain 2 euroa. Liput ennakkomyynti löytyy täältä: https://fbcturku.eventiolive.fi/

FBC Turun jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy

Ottelussa noudatetaan viranomaisten antamia koronapandemiaan liittyviä turvallisuusmääräyksiä. Saavuthan peliin kasvomaski kasvoillasi ja vain terveenä. Muista myös turvavälit sekä huolehdi käsihygieniasta.

SOLIDSPORTIN STREAM:

Mikäli et pääse Kupittaalle jännäämään, niin ottelusta on myös suora striimi tarjolla Solidsportin kanavaltamme: https://solidsport.com/fbcturku-miehet

Selostus: Santeri Lähteensuo