BLÄK BOKS TOTUTUN TYLY MESTA VIERAILLE

Classic – FBC Turku 12-2 (2-1, 3-0, 7-1)

Classic järjesti perjantaina hienon tapahtuman, jossa isona osana Mikko Leikkasen komeaa uraa kunnioittavat juhlallisuudet. Usein tällaisissa juhlaotteluissa järjestävän seuran oma pelaaminen häiriintyy, mutta valitettavasti nyt täytyy todeta että tasoeroa kaukalotapahtumissa oli sen verran ettei se näkynyt millään muotoa. Beecee lähti ennakkoluulottomasti haastamaan rohkeasti pallolla, mutta tämä valitettavasti johti virheisiin josta taitavat isännät rankaisivat armotta.

Avauserän jälkeen lukemat olivat vielä tasaiset 2-1 ja myös kahden erän jälkeen vielä maltilliset 5-1, mutta päätöserän avausminuuttiin Classic latoi kolme maalia ja tappoi pelin lopullisesti. Beeceen maalit merkattiin latvialaisille, kun avauserän kavennuksesta vastasi Gustavs Griezitis ja päätöserän lohdutusmaalista Krisjanis Tiltins. Isäntien tehokkain oli tuttuun tapaan Ville Lastikka 3+1 tehoin.

– Lähtökohdat matsiin olivat tietysti sellaiset, että altavastaajana lähdetään. Tarkoitus oli puolustaa vastustajan vahvuudet pois ja iskeä tehokkaasti vastaan. Tavallaan tässä onnistuttiin, mutta sorruttiin kyllä räikeään ylihyökkäämiseen ja vastustaja iski todella tehokkaasti vastaan. Otetaan posit poseina ja jalostetaan niitä, mutta suurin asia tässä vaiheessa on keskittyä heikompiin osa-alueisiin ja lähteä kehittämään niitä, kommentoi FBC Turun päävalmentaja Juuso Silen pelin jälkeen.

Pelit jatkuvat ensi viikonloppuna kahdella pelillä Kupittaalla, kun ensin perjantaina saapuu Nokian KrP vieraaksi ja sunnuntaina ollaan kotona vieraissa Tepsin isännöimässä paikalliskamppailussa.