Bolt.Works on FBC Turun uusi pääyhteistyökumppani

Henkilöstövuokraukseen erikoistunut teknologiayritys Bolt.Works ja FBC Turku ovat solmineet monivuotisen pääyhteistyökumppanisopimuksen. Boltin tyylikäs logo komistaa jatkossa Beeceen pelipaidan rintaa ja yritys näkyy ottelutapahtumissa muutenkin vahvasti, mutta yhteistyön uskotaan molemmissa osapuolissa tarjoavan paljon muutakin:

– Olimme vaikuttuneita heti ensi kontaktista lähtien FBC Turun toiminnasta, kun ammattimainen ja samalla tyylikäs esitys tuotiin meidän eteen. Työteliäisyys sekä ennakkoluulottomuus ajatella asioista eri tavalla ovat samanlaisia arvoja joita me omassakin toiminnassamme haluamme viestiä. Uskon vahvasti että juuri tällaisesta seurayhteisöstä kasvaa meille hyviä työntekijöitä tulevaisuudessa, kommentoi Boltin toimialajohtaja Timo Hakkarainen.

Bolt on henkilöstöpalveluyritys, joka yhdistää työt ja tekijät uudella tavalla. Sekä työntekijät että työn tilaajat voivat arvioida ja suositella toisiaan. Hyville tekijöille maksetaan parempaa palkkaa ja asiakkaat saavat parempia työntekijöitä.

– Nykyaikaisessa urheiluseurassa on tärkeää pitää huolta yhteisöstään myös kaukalon ulkopuolella. Salibandy on huipputasollakin edelleen amatööriurheilua ja on tärkeää että pystymme tukemaan pelaajiamme työllistymisessä urapolun alkuvaiheesta lähtien, kommentoi puolestaan FBC Turun toiminnanjohtaja Ville Lintunen alkavaa yhteistyötä.

Bolt työllistää tuhansia työntekijöitä vuosittain teollisuuden, rakentamisen, logistiikan ja kiinteistöhuollon toimialoilla ympäri Suomea. Uutena toimialana Bolt.Works laajentaa HoReCa-sektoriin vielä tämän syksyn aikana. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Helsingissä, Hyvinkäällä, Jyväskylässä, Kokkolassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Vaasassa, mutta palvelemme juuri siellä missä asiakkaamme ovat.

Lisätietoja:
Bolt.Works
Timo Hakkarainen
Co-Founder / Toimialajohtaja, Teollisuus
timo.hakkarainen@bolt.works
+358 50 3666 333
www.bolt.works

FBC Turku ry
Ville Lintunen
Toiminnanjohtaja
ville.lintunen@fbcturku.net
www.fbcturku.net