Classic Loiston vieraaksi Sport Gardenille

© Anssi Koskinen

Keskiviikkona naisten F-liigan ensimmäisen Turun derbyn voittanut Loisto saa seuraavaksi sunnuntaina vieraita Tampereelta, kun Sport Gardenille palaava joukkue emännöi lokakuun ensimmäisessä ottelussa Tampereen Classicia.

Kauden kolmesta ottelusta kaksi voittanut joukkueen peli parani loppua kohden paikalliskamppailussa, vaikka se muutaman kerran meinasikin päästää Tepsin mukaan peliin. Vastaan sunnuntaina asettuva tamperelaisryhmä on hävinnyt kauden kolme ensimmäistä koitostaan, kun liiga-avauksessa kotona EräViikingit ryösti pisteet Helsinkiin 1-8-voitolla ja Tampereen paikallisottelu Kooveeta vastaan päättyi Kooveelle lukemin 4-1. Lauantaina kotonaan niukan 5-6-jatkoaikatappion Rankoille Ankoille kärsinyt Classic saapuu Turkuun varmasti aikeinaan katkaista Loiston kahden ottelun mittainen voittoputki, mutta liigan lupaavasti tulosten valossa aloittanut Loisto on valmis taistoon.

Viikonlopun alla liigan syyskuun pelaajaksi valittu joukkueen hyökkääjä Laura Pakarinen odottaa innolla huomista ottelua. Kiitokset palkinnosta lähtevät joukkueen suuntaan:

”Vastustajasta ei taaskaan tiedetä oikein mitään, joten voidaan vaan lähtee pelaamaan omaa peliä, mikä on nyt näyttäny onnistuvan ihan hyvin. Kivaa päästä taas pelaamaan ja jokainen peli on pieni yllätys aina kun ei yhtään tiiä mitä odottaa. Tavoitteena on ainakin omasta mieleestä saada ehjä peli ja saada pallonhallinnan kautta kolmas erä myös hoidettua hyvin ja nähdä mihin se riittää.

Oli aika iso yllätys mut oon ilonen myös joukkueen puolesta kun kesällä kaikki on tehny paljon hommia tän eteen. Omasta mielestä tää on palkinto ja hyvä motivaattori koko joukkueelle.”

  • Yksittäislippu 8,00€
  • Lapset 4,00€
  • Seuran jäsenkortilla 4,00€
  • Kausikortti 75,00€

FBC Loiston kauden 20 – 21 kausikortilla pääset katsomaan kaikki naisten runkosarjan sekä välisarjan ja mahd. pudotuspelikarsinnan kotiottelut. Kortilla pääset myös nauttimaan sisäänpääsystä FBC Turun Divari kotiotteluihin runkosarjassa!

Kausikortit sekä yksittäisliput otteluihin voit ostaa osoitteesta: https://fbcturku.eventiolive.fi/

Pyydämme jokaista FBC Loiston kausikortilla otteluun tulevaa ilmoittamaan tulostaan etukäteen: Hans Keihäs puh. 040 0882911

Lisäksi salibandyn vapaakorttilaisia otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ensimmäiset 20 henkilöä sisään. Koko otteluun otetaan sisään max. 130 katsojaa.

Vain terveenä paikalle peliin
Huomioi ettet koskaan saavu oireisena tai edes pienessä nuhassa ottelutapahtumaan. Lähtökohtana tulee olla, että ottelutapahtumissamme paikan päällä olevien katsojien tulee olla täysin terveitä. Jos olet epävarma tai olet käynyt koronatestissä, etkä ole saanut vielä tulosta, niin pysy kotonasi ja hyödynnä mahdollisuus seurata pelejämme Solidsportin ja Ruutu+ -palveluiden kautta.

Turvavälit
Muistathan pitää ottelussa turvavälit ja pyri välttämään lähikontakteja muihin kuin perheenjäseniin. Kupittaan palloiluhallin otteluissa katsomossa on runsaasti tilaa ja puolet penkkiriveistä on jo lähtökohtaisesti suljettu. Sport Gardenin otteluissa katsojien tulee jakautua kaikkiin katsomoihin, jotta riittävät turvavälit pystytään säilyttämään.

Hygienia, maskit ja Koronavilkku
Ottelutapahtumissa kiinnitä erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Halleilta löytyy katsojille desinfiointiainetta ja WC:t ovat avoinna normaalisti. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin suosituksen mukaisesti suosittelemme käyttämään kasvomaskia ottelutapahtumissamme. Suosittelemme lisäksi lataamaan THL:n mobiiliaplikaation, Koronavilkun.

Tervetuloa kotoisalle Gardenille kannustamaan Punaiset kolmanteen perättäiseen voittoon!