DAAVID VS GOLJATIT

FBC Turun viikonloppu tuo vastaan kaksi mestarijoukkuetta: hallitsevan ja seuraavan. Isompia haasteita ei tässä lajissa juuri voi saada, kuin mitä pitkään hallinnut Classic tai näytöstyyliin tätä kautta dominoinut naapuri TPS edustaa. Mikäli Beecee saa viikonlopulta pisteenkin mukaan laihaan pottiinsa, niin tätä varmasti ylijohtavat huutavat sensaationa. Vailla paineita lähtee siis se Turun värikkäämpi ryhmä nyt kiusaamaan isompiaan.


Perjantain derbyssä pääsee Beecee vieraaksi omaan kotiinsa Kupittaalle, kun TPS hoitaa tällä kertaa järjestelyvastuut. Leaf-areenan toimistolla on pitänyt kiirettä, kun kevääksi pitää löytää tilaa kahdelle F-liigan mestaruuspokaalille, sillä niin varmana voidaan pitää, että naisten pokaalin rinnalle päästään asettamaan miesten eka pysti. Kuuleman mukaan varmuuden vakuudeksi joukkueen kolmoskenttää vahvistamaan saapuu vielä lisää miehistöä sieltä kuuluisalta Ylikylältä.Nöyrin mielin lähestyy viikonloppua myös FBC Turun pääkäskijä Mikko Stenfors:

– Isoa herkkua luvassa jälleen turkulaiselle salibandykansalle. Perjantai-ilta, Kupittaan palloiluhalli ja paikallisderby. Siinä on aika kova combo. Ei todellakaan pelata samoista sarjasijoista, vaan enemmänkin kunniasta.

Onko näitä isompia vastaan sitten mitään palaa?

– On, mutta vaatii todellisen nappisuorituksen, jatkoi Stenfors.

Mikäli et tänään pääse paikalle Kupittaalle, niin peli on tuttuun tapaan nähtävissä Ruutu+ palvelusta. Sunnuntain Classic-peliin pystyt puolestaan ostamaan liput ennakkoon Tiketistä.