Ekaa voittoa hakevalla Beeceellä on edessä kotitupla

FBC Turku hakee yhä kauden avausvoittoaan, kun F-liigan eka kierros alkaa olemaan puolimatkan krouvissa. Tulevana viikonloppuna on seuraavat paikat iskeä, kun ensin perjantaina isännöidään vahvasti kauden aloittanutta LASB:ia. Sunnuntaina puolestaan Kupittaalle saapuu vahvaa hirvijytkettä sekä talousosaamista edustava Happee Jyväskylästä. Jokainen tsäänssi on mahdollisuus, lauloi samasta kaupungista ponnistanut edesmennyt mäkihyppysuuruus ja samalla tavalla on myös keltaisen sukellusveneen miehistön nyt ponnistettava. Samantyylistä puuroa syödään aivan jokaisessa liigakaupungissa ja omasta tekemisestä lopulta kaikki lähtee.FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors yhtyy ennakonraapustajan mietteisiin:

– Hienoa päästä pelaamaan kotona vieläpä tuplan muodossa. Päällimmäisenä ajatuksena ja tavoitteena on ensimmäinen voitto liigassa. Mentaalipuolen asioita nämä ovat olleet pitkälti ja näihin ollaan nyt kiinnitetty isosti focusta joukkueena. Ei ole ollut vielä riittävästi tahtoa ja rohkeutta voittaa liigaottelua, johon halutaan nyt luonnollisesti muutosta.

Beeceellä on ollut kokoonpanosta pahoja poissaoloja ja sama trendi tuntuu edelleen kiusaavan. Tähän tilanteeseen Stenfors toteaa lyhyen mystisesti:

– Poissaoloja on, niin lyhyt kuin pitkäaikaistakin mutta ei merkitystä.

LASB on ollut viime kierrosten todellinen komeetta F-liigassa, kun kauden alun parin tappiollisen pelin jälkeen se on nyt porskuttanut neljän pelin pisteputkessa, joista kolme viimeisintä on voittoja. Lahtelaisryhmä puolustaa omaa maaliaan loistavan maalivahtinsa Santeri Pohjosen johdolla todella nöyrästi ja kääntää puolestaan todella terävästi vastaan. Pelitapa on simppeli, mutta tehokas ja joukkueesta löytyy taitavia viimeistelijöitä kuten Tiitus Salokangas, Joonatan Surakka sekä Niko Einiö. Unohtaa ei voi myöskään juonikkaita turkulaislähtöisiä hyökkääjiä Jasper Juutia ja Jarno Pensikkalaa.

– Kaksi isoa vuorta on viikonloppuna kiivettävänä, joten ei muuta kuin jäähakut käteen ja kypärä päähän ja menoksi, sanailee päävalmentajamme lopuksi.OTTELUINFO:

Liput FBC Turun kotiotteluihin ennakkoon Tiketistä.

Yksittäislippu 14,00 €
Opiskelijat ja eläkeläiset 7,00 €
Lapset (7-15 v.) 7,00 €
Lapset alle 7 v. ilmaiseksi

Kausikortti runkosarjan kotiotteluihin: 99,00 €

(sis. 16 kpl kotiottelua + FBC Loiston 10 kpl runkosarjan kotiottelua)

Liput ennakkoon TÄSTÄ ja kausikortit puolestaan TÄSTÄ. Tiketissä myytävät kortit ovat kaikki digitaalisia, mutta jos haluaa perinteisen pahvisen kausikortin, niin niitä myynnissä kotiotteluidemme lipunmyynnissä.

FBC Turun jäsenkortti oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn F-liigan runkosarjan kotiotteluihin.
FBC Turun jäsenen mukana tuleva huoltaja 7,00 € .