ENHANCED YHDISTÄÄ KILPAPELAAMISEN JA PERINTEISEN URHEILUN. SPORT GARDENIN UUSI ESPORTS TILA AVAUTUU

Esports Garden on Enhanced Esportsin ja FBC Turun viimeisin yhteistyöhanke. Ammatti harjoitteluun- sekä sisällöntuotantoon tarkoitettu esports -tila avataan Turussa 31.10 klo 12:00-15:00 Sport Garden salibandyhallin yhteyteen. Päivän aikana vierailijat voivat tutustua uuteen tilaan ja Enhancedin toimintaan.

Tila toimii Enhancedin päämajana ja tukikohtana operaatioille. Alkuvuodesta alkaneen yhteistyön tarkoitus on ollut tuoda perinteisestä urheilusta joukkuelajin fundamentaaliset toimintatavat ja yhdistää ne esports-organisaation toimintaan. Tällä pyritään tukemaan kilpapelaamisen “pelaajan polun” alkupäätä juurikin ruohonjuuritasolla, jossa valtaosa pelaajista ja joukkueista tällä hetkellä toimivat.

Esports Garden konkretisoi huomattavasti koko Enhancedin toimintaa. Tiimihuone mahdollistaa joukkueille erinoimaiset harjoittelumahdollisuudet. Tulevat joukkueet saavat mahdollisuuden rakentaa vahvempia suhteita pelaajien välillä mutta myös seuran ja joukkueen välillä. Enhancedin tavoitteena on, että säännöllisten lähtireenien avulla voidaan luoda vahvempia rutiineja joukkueen toimintaan. Rutiinit edistäisivät tiimin sisäistä kommunikaatiokykyä, synergiaa ja yhteistyötä pelin sisällä sekä ulkopuolella.

FBC Turun Sport Garden -hallilla sijaitseva Esports Garden mahdollistaa seuran jäsenille vaivattoman tavan tutustua syvemmin kilpapelaamiseen ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Yhteistyössä tulemme järjestämään seuran jäsenille tavoitteellista kilpa pelitoimintaa, joissa Enhancedin pelaajat ja toimihenkilöt jakavat tietämystään kilpapelaamisesta ja harrastustoiminnasta pelaamisen ympärillä.

Ilmoittautumaan 31.10 kello 12:00-15:00 välillä järjestettäviin viiden hengen tutustumisryhmiiin pääset tästä