ENNAKKO: FBC LOISTO – CLASSIC 6.12

Naisten liigajoukkue saa itsenäisyyspäivänä vieraita Tampereelta, kun kauden kolmas kohtaaminen on edessä  SC Classicia vastaan Sport Gardenilla. 30. vuotissyntymäpäiväänsä ottelun alla viettänyt tamperelaisseura on vienyt joukkueiden kaksi aiempaa kohtaamista nimiinsä, joten Loisto lähtee huomenna hakemaan kauden ensimmäistä voittoaan Classicista.

Ei tarvinnut olla kauhean lahjakas ennustaja, jos uumoili kauden alla F-liigan tulevan olemaan tasainen. Neljättä sijaa sarjataulukossa hallussaan pitävä Loisto on saalistanut voittoja hyvään tahtiin syksyn aikana, mutta SSRA:n tapaan Classic on ainoa vastustaja, ketä Loisto ei vielä ole onnistunut voittamaan. Viime kerralla tosin se oli jo lähellä, kun Classic onnistui voittamaan kotonaan niukasti 4-3 jatkoajan jälkeen. Kauden toista voittoa kotona Gardenilla saalistamaan lähtevän kotijoukkueen päävalmentaja Matti Pienihäkkinen ennakoi itsenäisyyspäivän kamppailua: 

”Kaksi kertaa ollaan hävitty Classicille ja molemmissa voitto on mennyt oikealle joukkueelle jos katsoo pelin pelitapahtumat. Mutta huomenna taas uusi yritys ja toivottavasti kolmas kerta toden sanoo.”

Joulukuun alussa tehtyjen uusien koronasuositusten ja -rajoitusten suhteen loppuvuonna salibandykentillä viilettää pelien suhteen ainoastaan pääsarjajoukkueet. Joulukuun peleihin ei valitettavasti yleisöä voida päästää paikalle, joten tulevat kamppailut kannustusjoukot joutuvat jännittämään ruutujen takaa.

Huominen ottelu on nähtävissä tuttuun tapaan Ruudun kautta ja ottelupäivän tunnelmia pääset seuraamaan myös joukkueen sosiaalisen median kautta.

Teksti: Julius Karjalainen
Artikkelikuva: Anssi Koskinen