EräViikingit oli tyly vieras

FBC Turku – EräViikingit 1-9 (0-5, 1-2, 0-2)

FBC Turulla oli ennen sunnuntain peliä jo selvillä, että karsinnat kutsuu ja runkosarjan sijoitus tulee olemaan viimeinen. Nyt oli tarkoitus lähteä hakemaan ehjää suoritusta ja kehittää pelaamista karsintapelejä silmällä pitäen. Valitettavasti sunnuntain peli tarjosi nyt ihan kaikkea muuta, kun EräViikingit vei ekasta vaihdosta lähtien peliä miten tahtoi. Beecee ei saanut juonen päästä oikeastaan kiinni missään vaiheessa ja pienetkin ilon pilkahdukset pimensi loistavasti vieraiden maalilla torjunut Nemo Sipilä. Kotijoukkueen ainokaisen onnistui tekemään vanhaa seuraansa vastaan Lauri Laine.

Ottelun maalikooste katsottavissa jälleen Ruudusta.Tuskastunut illan esityksestä oli myös FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors:

– Koko peli kulminoitui jo ensimmäiseen vaihtoon, kaiken kaikkiaan heikko esitys. Rentoutta ollaan painotettu, mutta nyt meni kyllä rentous jo siihen että unohdettiin koko pelin olemassaolo. Vielä viikko runkosarjaa, jonka jälkeen alkaa isot pelit.Runkosarja päättyy ensi lauantaina Nurmon Jymyn vieraana ja siitä viikon päästä alkaa F-liigakarsinnat kotona Kupittaalla. Vastustaja ja ohjelma selviää päätöskierroksen jälkeen.