ERÄVIIKINGIT SYSÄSI BEECEEN JUMBOKSI

FBC Turku – EräViikingit 2-7 (1-2, 1-2, 0-3)

Maanantaina Kupittaalla kohtasi kaksi varsin syvissä vesissä uivaa joukkuetta. Valitettavasti vierasjoukkue EräViikingit oli nyt se vähemmän huono osallistuja ja laadukkaammalla erikoistilannepelaamisella käänsi pelin itselleen. Beeceelle tarjottiin moneen kertaan mahdollisuuksia tulla ylivoimalla peliin mukaan, mutta homma meni valitettavan tehottomaksi siirtelyksi. Kotijoukkueen molemmat maalit merkattiin Verneri Tuonoselle.

– Pallon kanssa oltiin tänään todella hukassa eikä saatu luotua oikein mitään aikaiseksi. Kahdella maalilla tässä sarjassa on hyvin hankala voittaa ketään kuten tänään nähtiin. Myös tunnetasossa otettiin takkiin 100-0. Ervillä oli peliin selvästi parempi lataus ja se siivitti kaverin hyvään lentoon. Paljoa ei ole aikaa valmistautua seuraavaan tärkeään matsiin joten ei auta märehtiä liikaa, kommentoi pettynyt FBC Turun päävalmentaja Juuso Silen pelin jälkeen.

Tappion myötä keltainen sukellusvene valahti taulukon pohjille, josta suuntia ei tunnetusti ole kuin ylöspäin. Mahdollisuuksia kurssin muutokseen on tarjolla jo perjantaina ja sunnuntaina, kun LASB ja Nurmon Jymy saapuvat vieraiksi Kupittaalle.