FBC Loiston valmennustiimi nimetty – ”tämä on hyvä kombo”

F-liigan naisten sarjan A-lohkossa pelaavan FBC Loiston tulevan kauden valmennustiimi on nimetty. Kaudelle 2021-22 jatkaa tuttuja nimiä, mutta riveihin nousee myös uusia kasvoja.

Viime kaudella FBC Loiston päävalmentajana toiminut Matti Pienihäkkinen jatkaa tehtävässään. Useita vuosia Loiston valmennusryhmässä toiminut Pienhäkkinen on myös tulevan kauden päävalmentaja. Hän on saanut ympärilleen kokeneen valmennustiimin, johon hän on tyytyväinen.

Tavoitteena on, että uusi joukkue saadaan toimimaan hyvin. Tuleva kausi tulee olemaan hieman haasteellisempi, kun joukkueeseen tulee normaalia isompaa vaihdosta

Matti Pienihäkkinen

Pienihäkkisen mukaan poislähtevien pelaajien tilalle on tulossa uusia pelaajia, jotka varmasti ottavat isoja askeleita omassa kehityksessään.

Mika Pietilä jatkaa tulevalle kaudelle Loiston valmennustiimissä. Menestynyt sekä kokenut juniorivalmentaja Mynämäellä aloittaa nyt siis toista kauttaan Loiston valmennuksessa. Pietilä odottaa tulevalta kaudelta etenkin uuden tietotaidon saamista joukkueen valmennukseen:

”Tämä on hyvä kombo, kun on paljon tietotaitoa sekä mielipiteitä. Tavoitteena kaudelle on ehkä se, että saisi tämän meidän tietotaitomme myös kerrottua tytöille kentälle.”

Mika Pietilä

Fysiikkavalmennus vahvistuu tulevalle kaudelle, sillä viime kauden aikana mukaan Loiston valmennukseen tullut fysiikkavalmentaja Joni Koskimäki jatkaa valmennustiimissä. Tulevalla kaudella mukana on myös seuran fysiikkapäävalmentaja Teemu Näreoja.

Täysin uutena kasvona valmennustiimiin nousee Petri Heino. Heino on aikaisemmin toiminut muun muassa TPS:n miesten 2. valmentajana, tyttöjen maajoukkuevalmentajana sekä NST:ssa miesten ja naisten päävalmentajana liigassa.

Jani Penttilä niin ikään aloittaa uutena kasvona valmennustiimissä, ja hän toimii yhteytenä T21-junioreiden suuntaan.

Valmennustiimissä tulee toimimaan ensimmäistä kauttaan keväällä pelaajauransa lopettanut Jouni Savonen, joka toimii maalivahtivalmentajana.

”Tulee iso muutos omaan rooliin, mutta odotan innolla tulevaa. ”Toivottavasti pystyn tuomaan lisäarvoa, sekä auttamaan maalivahteja mahdollisimman paljon”!”

Jouni Savonen

Matti Pienihäkkinen haluaa kiittää Jussi Ojaresta hyvästä työstä menneinä kausina, sillä Ojares jää tulevalle kaudelle pois Loiston valmennustiimistä.

Tässä koko valmennustiimi:

Matti Pienihäkkinen

Päävalmentaja

Mika Pietilä

Valmentaja

Petri Heino

Valmentaja

Jani Penttilä

Valmentaja, T21-joukkueen yhteyshenkilö

Jouni Savonen

Maalivahtivalmentaja

Joni Koskimäki

Fysiikkavalmentaja

Teemu Näreoja

Fysiikkapäävalmentaja