FBC Turku cupissa jatkoon niukalla voitolla Blackbirdsistä

Blackbirds – FBC Turku 3-4 (1-1, 2-1, 0-2)

Suomisarjassa pelaava Blackbirds tarjosi Beeceelle tiukan vastuksen maanantain myöhäisillassa pelatussa ottelussa Keravalla. Sami Tuominen siirsi turkulaiset ensimmäisen kerran johtoon vasta kaksi minuuttia ennen päätöstä ja tämä jäikin lopulta ottelun voittomaaliksi.Pelin juoni oli sellainen, että isännät menivät aina ensin johtoon johon Beecee sitten vuorostaan vastasi. Tätä mentiin melkein kuusikymppinen, mutta onneksi keltapaidoilta löytyi sitten loppuun vielä yksi vaihde jolla oltiin niukasti parempia. Kotijoukkueen kolmesta maalista kaksi jälkimmäistä syntyi ylivoimalla. Tämä oli nyt paljon parempaa kuin keltapaidoilla, joka tuhlasi viidestä ylivoimaastaan neljä. Päätöserä pelattiin käytännössä kotijoukkueen maalin ympärillä ja voittomaali roikkui pitkään ilmassa. Siihen nojaten voittoa voidaan pitää kuitenkin ansaittuna, vaikka ei se paraatimarssimaisella esityksellä nyt tullutkaan. Kiitos Blackbirdsille hyvästä vastuksesta ja tsemppiä Suomisarjan kamppailuihin.

Voitolla suli Beeceeltä myös nyt se kaivattu vapaa viikonloppu, kun sunnuntaina matkataan Seinäjoelle pelaamaan cupin puolivälierää SPV:tä vastaan. Pakeille ei ainakaan tule tylsää, kun Pelto-Arvo ja kumppanit hönkivät niskaan kuin yleiset syyttäjät.

FBC Turun päävalmentaja Santeri Raatarilan kommentit pelin jälkeen:

– Vastustaja esitti tänään varsin hyvää erikoistilannepelaamista puolustaen alivoimansa kurinalaisesti ja iskien pari ylivoimaosumaa. Kiitos Blackbirdsille tiukasta väännöstä.

– Nyt otetaan pari päivää ansaittua lepoa ja ladataan akkuja tämän tiukan pelirupeaman jäljiltä ennen kuin lähdetään kääntämään katseita viikonlopun Cup-otteluun. Saadaankin joukkueena mukava porkkana tähän marraskuulle, kun päästään haastamaan laadukasta liigajoukkuetta.