FBC Turku ja TPS kohtaavat jälleen

TPS ja FBC Turku elvyttivät viime vuonna pitkän tauon jälkeen paikalliskamppailut miesten pääsarjatason joukkueiden kesken. Tänä vuonna Turun kovimmat miesten salibandyjoukkueet kohtaavat jälleen Kupittaalla perjantaina 20. elokuuta klo 18.30.

Kummankaan joukkueen Kupittaan Palloiluhallin kotiotteluissa ei ole nähty yleisöä viime vuoden joulukuun jälkeen, joten nyt paikallisella salibandy-yleisöllä on hieno mahdollisuus nähdä turkulaisjoukkueiden vire ennen runkosarjan alkua.

Viime kauden päätteeksi FBC Turusta TPS:n päävalmentajaksi siirtynyt Santeri Raatarilta odottaa ottelua malttamattomana.

– Mukava päästä pelaamaan ensimmäinen harjoitusottelu ja saada joukkueena ensimmäisiä yhteisiä kokemuksia ottelun läpiviemisestä. Derby-asetelma tuo mukanaan myös oman latauksensa, joten eiköhän ensi viikolla nähdä hyvää salibandyviihdettä, Raatarila kommentoi.

Jos TPS:n valmentajalla on FBC-taustaa, niin asia on toisinpäin FBC Turulla eli tällä kaudella joukkueen päävalmentajana aloitti viisi kautta TPS:ssä liigaa pelannut Mikko Stenfors.

– Hienoa päästä testaamaan Suomen terävintä kärkeä harjoituskaudella, ja mikäs sen parempaa kuin paikallisen derbyn merkeissä. Lähdetään toteuttamaan rohkeasti elokuun aikana harjoiteltuja juttuja, luotetaan omaan tekemiseen ja annetaan henkilökohtaiselle luovuudelle tilaa, Stenfors ennakoi.

– Tähän peliin ei pelaajia tarvitse erityisesti sytytellä sillä tämä ottelu on merkattu harjoituspelikalenteriin isolla tussilla, Stenfors jatkaa.

TPS ja FBC Turku noudattavat voimassa olevia viranomaismääräyksiä ja ovat panostaneet viime kauden oppien mukaan turvallisen ottelutapahtuman järjestämiseen, jossa on mahdollista välttää lähikontakteja.

Ottelutapahtuman yleisömäärä on rajattu vain 400 henkilöön ja Kupittaan Palloiluhallissa on maskipakko, paitsi pakottavasta terveydellisistä syistä. Rajallinen kapasiteetti tarkoittaa valitettavasti molempien seurojen jäsenien ja kausikorttilaisten osalta sitä, että otteluun on pääsy ainoastaan ennakkolipun ostamalla.

Kumpikin joukkueista huolehtii oman katsomopuoliskonsa lipunmyynnistä. Liput (7 €) ovat nyt myynnissä. TPS:n liput myy Tiketti ja FBC Turun Eventio. Ottelun tuotot käytetään turkulaisen harrastesalibandyn hyväksi.


OSTA LIPUT TÄSTÄ!