FBC Turku vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

Ensimmäiseen F-liigakauteensa valmistautumisen ensi viikolla aloittava FBC Turun miesten joukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla. Joukkueeseen mukaan liittyvät F-liigassa viime kaudella pelanneet hyökkääjä Nikolas Laaksonen TPS:sta ja maalivahti Jens Beijar Tiikereistä.

Naantalilaislähtöinen 24-vuotias Nikolas Laaksonen nähdään Beeceen paidassa neljän TPS:ssa vietetyn F-liigakauden jälkeen. Keskushyökkääjän paikalla operoiva Laaksonen on tunnettu monipuolisena ja -käyttöisenä pelaajana, joka lähtee hakemaan suurempaa roolia FBC Turun riveissä.

Jens Beijar liittyy keltaisen sukellusveneen miehistöön Tikkurilan Tiikereistä, jossa hän on pelannut kaksi viimeistä kautta F-liigaa. Tätä ennen kirkkonummelainen Beijar edusti kasvattajaseuraansa Rangersia niin junioreissa kuin miesten 1.divarissa.

FBC Turun miesten päävalmentajana jatkava Mikko Stenfors on tyytyväinen kahteen ensimmäiseen julkaistavaan uuteen pelaajaan.

– Nikolaksen kohdalla tiedetään mitä saadaan. Hänen kaltainen työteliäs ja monipuolinen pelaaja olisi hyvä lisä mille tahansa joukkueelle. Jens taas tuo leveyttä maalivahtiosastoon, jossa vastuuta koko viime kevään kantoi lähes yksin Aleksi Sillantaka.

FBC Turku julkaisee lisää uusia pelaajia tulevien viikkojen aikana.

– Olemme hakeneet nuoria, motivoituneita ja liigakokemusta omaavia pelaajia ensimmäistä liigakautta varten, ja tällä hetkellä tilanne näyttää hyvälle. Taskussa on tällä hetkellä jo kaksikymmentä pelaajasopimusta, ja vain Matti Manninen on varmasti lopettamassa uransa päättyneeseen kauteen, valoittaa sopimustilannetta miesten manageri Antti Vääri.

Liigakauteen valmistautuminen lähtee liikkeelle ensi viikolla, jolloin fysiikkavalmentajana jatkavan Teemu Näreojan kanssa miehet tekevät ensimmäiset fyysiset testit.

Tarkoitus on lähteä parantamaan pohjia, sillä F-liigan ottelumäärä kasvaa tulevaan kauteen ja MM-kisojen aiheuttaman tauon johdosta edessä on tiivistahtinen kausi. Nousijajoukkueena meidän tulee olla heti alkukaudesta, niin fyysistesti kuin pelillisesti tikissä, taustoittaa Näreoja.

Lue Turun Sanomien artikkeli uusista pelaajista täältä