FBC TURUN ALUMNITOIMINTA STARTTAA – ILMIANNA ITSESI!

FBC Turku käynnistää kevään aikana alumnitoiminnan miesten edustusjoukkueessa vuosien saatossa pelanneille ja toimineille. Vuonna -95 vitosdivarista startanneen edustusjoukkueen riveissä on vuosien saatossa kirmannut lähemmäs 300 eri henkilöä ja luonnollisesti tästä joukosta ei ole minkäänlaista rekisteriä olemassa, jolla voisimme kutsua mahdollisimman monen koolle tuleviin alumni-tapahtumiin.

Nyt tarvitsemmekin apua, jotta saamme yhteystietolistat ajan tasalle. Ilmianna itsesi tai kerro kaverillesi mikäli tiedät hänen edustaneen meitä kohta 30-vuotisen historiamme aikana. Sillä ei ole merkitystä, että onko pelejä sitten takana yksi tai satoja. Mikäli olet pelannut, valmentanut, toiminut huoltajana tai muuten ollut joukkueen taustalla vahvana tekijänä, niin täytä yhteystietosi TÄNNE. Tiedot tulevat vain meidän omaan käyttöömme, jolla voimme kutsua kaikki meille tärkeät ihmiset jälleen kerran yhteen.

Tulemme vielä tämän kevään aikana kutsumaan kaikki ensimmäiseen alumni-tapahtumaamme F-liigapelimme yhteydessä, jossa kerromme lisää.

Tästä pääset tutustumaan runkosarjaotteluiden marathontaulukkoomme.