Forsmanin jatkoaikamaali ratkaisi avauspelin Beeceelle

Koovee – FBC Turku 3-4 ja. (0-0, 2-1, 1-2, 0-1)

Runkosarjassa tasaisia pelejä tahkonneet Koovee ja FBC Turku jatkoivat samaa kaavaa myös F-Liigakarsintojen avauskohtaamisessa lauantaina Tampereella. Pelikin oli jälleen hyvin samankaltainen, kun Koovee hallitsi pelin alkua ja mitä pidemmälle peli taas eteni, niin sitä vahvemmin ote siirtyi Beeceelle. Aleksi Sillantaka pelasi turkulaismaalilla loistopelin ja mahdollisti oman joukkueensa pelissä mukana pysymisen ekan puolen tunnin jälkeen. Päätöserässä turkulaiset kiri Aaro Ollikaisen ja Lauri Laineen maaleilla tasoihin ja jatkoaikasankariksi nousi sitten Juuso Forsman, joka vettä korvasta harhautuksen jälkeen pisti pallon tarkasti takayläkulmaan.

Pelin maalikooste löytyy Kooveen YouTube-kanavalta.

Huojentunut FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors kommentoi seuraavasti pelin jälkeen:

– Käytännössä oli täysin toisintoa runkosarjan keskinäisistä otteluista. Koovee vei pelin alkua, jonka jälkeen keltainen sukellusvene ottaa ohjat ja vie pelin jatkoilla. Kolmas erä ja jatkoaika oli vähintäänkin kohtalaista tekemistä, ja tärkeä ensimmäinen täplä mukaan suomen moraaliseen pääkaupunkiin Turkuun. Nukutaan yön yli ja palaudutaan, sillä huomenna mennään taas Kupittaan kirkkaissa valoissa. Tervetuloa lauteille!

Sunnuntaina on Kupittaalla luvassa jälleen uusi jännittävä näytelmä, jossa pienet marginaalit tulevat kääntämään pelin puoleen tai toiseen. Joukkueet tuntevat todella hyvin toisensa, joten mielenkiintoista nähdä miten valmennukset reagoivat nyt taktisesti, kun ekan pelin tunnustelut ovat takana.