Hawks kaatui rankkareilla Myllypurossa

Hawks – FBC Turku 3-4 vl (0-0, 1-1, 2-2,0-0)

Pitkien taukojen jälkeiset ottelut ovat usein pelillisesti hyvin sekavia ja sitä se oli nyt perjantaina Myllypurossakin Hawksin ja FBC Turun kohdatessa. Laadukkaat veskat molemmissa kenttäpäädyissä piti lukemat maltillisina ja molempien lopulta saadessa pisteitä oli se pelitapahtumiin nähden varsin oikeudenmukaista. Turkulaissilmin peliä katsoessa jossiteltavaakin toki jäi, kun Teemu Aaltosen kahdella maalilla hankittu johto suli päätöserässä melko erikoisiin tuomiohin, jotka kotijoukkue ylivoimalla hyödynsi.– Perjantai illan romantiikkaa tyhjässä Myllypuron Arena Centerillä. Odotetun vaikea alku pitkän pelitauon jälkeen. Entisenä keskinkertaisena pelaajana tiedän kuinka hankalaa on lähteä pelaamaan pitkän tauon jälkeen. Tyytyväinen siihen että peli oli nousujohteista ja ei päästetty maaliakaan 5vs5 -pelissä. Nyt on viimeistään joulun kinkut ja vihreät kuulat sulateltu, ja focus sunnuntain kotimatsiin. Kevät on nyt virallisesti korkattu salibandyn osalta, kommentoi FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors paluumatkalla.

Teemu Aaltosen johtama viisikko pelasi varsin onnistuneen iltapuhteen tehden tasaviisikoin kaikki kolme turkulaismaalia. Aaltosen kahden maalin lisäksi ottelun avausmaalin laukoi puolustaja Miika Hämäläinen. Hawks puolestaan teki kaikki maalinsa ylivoimaa pelatan.


Pelit jatkuu jo sunnuntaina, kun Rauman Salba saapuu vieraaksi Kupittaalle klo 17.00 alkavaan kamppailuun. Peli joudutaan valitettavasti pelaamaan koronarajoitusten vuoksi ilman yleisöä, mutta se on kuitenkin jälleen katsottavissa Solidsport-kanavamme kautta ja selostuksesta vastaa tuttuun tapaan Santeri Lähteensuo.

LINKKI SOLIDSPORT-KANAVALLE