Ilmoittautuminen FBC Turun alle 10-vuotiaiden poikien ja tyttöjen ryhmiin on nyt käynnissä.

Salibandykoulut

Salibandykouluryhmät ovat tarkoitettu kaikille 5-10- vuotiaille salibandystä ja liikunnasta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Salibandykoulut sisältävät monipuolista harjoittelua ja peliosuuksia ohjaajien johdolla. FBC Turun salibandykouluryhmissä tavoitteena on kehittää pelaajien yksilöllisiä laji- ja liikuntataitoja sekä saada onnistumisen kokemuksia yhdessä pelaamisesta. Salibandykouluryhmät osallistuvat Turun alueen säbäkipinä kortteliliigaan.

Poikien salibandykouluryhmät toimivat kolmella alueella: Hepokullan koululla Länsi-Turussa, Yli-Maarian Ypsilonissa Pohjois-Turussa sekä Topeliuksen koululla Portsan ja keskusta alueella. Tyttöjen salibandykouluryhmät toimivat Länsi-Turun alueella Rieskalähteen koululla.

Lapsi-aikuis ryhmät

Lapsi-aikuisryhmät on tarkoitettu kaikkein pienimmille 3-4 -vuotiaille. Lapsi-aikuis -ryhmissä tavoitteina on lasten kehonhallinnan kehittäminen, liikunnan perustaitojen oppiminen sekä salibandyn perustaitojen opettelu lapsen oman kehitysasteen mukaan. Harjoitukset sisältävätkin niin liikunnan perussuorituksia kuin salibandyn alkeita. Peliosuuksia otetaan mukaan ryhmän lasten taitotason mukaan.

Ilmoittautuminen

Tarkemman tiedot kustakin ryhmästä löydät niiden omilta nettisivuilta Joukkueet -valikon kautta. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu MyClub jäsenrekisterisovelluksen kautta, johon pääset painamalla ilmoittautumispainiketta.

Lasten ja nuorten joukkueisiin ja ryhmiin on mahdollista liittyä läpi kauden, mutta osa ryhmistä saattaa täyttyä jo syksyllä. Jokaisessa ryhmässämme on mahdollista kokeilla salibandyn harrastamista maksutta kahden viikon ajan ennen sitoutumista toimintaan. Rekisteröityminen tulee silti aina suorittaa, jotta tiedämme osallistujien lukumäärän.

Lisätietoja

Voit kysyä lisätietoja lasten ja nuorten ryhmistämme ja joukkueistamme myös suoraa seurakoordinaattoriltamme:

Sari Laaksonen
sari.laaksonen@fbcturku.net
050 576 5768

FBC Turku on Länsirannikon ja Turun alueen suurin salibandyseura, jonka miesten ja naisten joukkueet pelaavat Suomen korkeimmalla sarjatasolla F-liigassa. Toimintamme Turussa on keskittynyt Länsi- ja Pohjois- Turun alueelle, jossa sijaitsevat myös seuran pyörittämät Bolt Garden ja Salibandy Areena hallit. FBC Turulla on ryhmät pojille ja tytöille kaikissa ikäluokissa. ’Beeceessä’ on aikuisten harrastusjoukkueiden lisäksi salibandyryhmät myös senioreille.