INDIANS PÄÄSTETTIIN AVAUSERÄSSÄ KARKUUN

Indians – FBC Turku 7-4 (4-0, 2-2, 1-2)

FBC Turun ja Indiansin kolmas kohtaaminen noudatti hyvin pitkälti samaa kaavaa kuin kaksi edellistäkin. Indians pääsi helpohkosti jälleen avauserässä 4-0 karkuun, kun keskusta vuoti ja Jens Beijar oli maalilla voimaton. Maaliin vaihdettiin tämän jälkeen Marek Hallbäck ja Beecee aloitti kirin, mutta valitettavasti oli annettu taas liikaa eteen.

– Hyvä ottelu, ensimmäistä erää lukuunottamatta. Löydettiin pelaamisen rentous vasta kun oltiin 4-0 häviöllä, ja ei saatu riittävää kiriä aikaiseksi. Se mihin tänään jäätiin, on jatkuttava heti huomenna kun peliveljet saapuu Kupittaalle, summasi FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors pelin jälkeen.

Toisen erän alussa oltiin hetken pelissä uudelleen mukana, kun Aaro Ollikainen osui kahdesti. Eka ylivoimalla ja toinen puolen kentän soolona, joka on varmasti yksi F-liigakauden komeimmista osumista. Tämän jälkeen saatiin pari laadukasta kavennuspaikkaa, mutta ei tehty ja Indians naulasi toisen erän loppuun vastureista kaksi lisäosumaa. Päätöserän alussa kotijoukkue iskee seitsemännellä maalillaan lopullisesti pelin pakettiin ja Aleksi Havian sekä Juuso Forsmannin kavennusmaalit tämän jälkeen olivat sitten lähinnä kosmeettisia ottelun lopputulokselle.

Lauantaina klo 15.00 alkaen on jälleen uusi mahdollisuus lihavoittaa pistepottia, kun SPV saapuu vieraaksi Kupittaalle. Perjantain pelin maalikooste on jälleen katsottavissa Ruutu-palvelusta.