Jaakko Hautamäki FBC Turun myyntipäälliköksi

FBC Turku on elokuun alussa vahvistanut organisaatiotaan, kun Jaakko Hautamäki on aloittanut myyntipäällikkönä päävastuunaan miesten F-liigajoukkueen myynti ja kaupallistaminen. Vahvan lajitaustan lisäksi Hautamäki tuo mukanaan osaamista myynnin ja urheilumarkkinoinnin alalta, joka tuo varmasti uusia näkemyksiä ja ideoita seuran liiketoiminnan kehittämiseen. FBC Turun kasvatin oma pelaajaura liigatasolla päättyi keväällä naapuriseurassa mestaruusmitali kaulassa.Miesten edustusjoukkueen pitkäaikainen manageri Antti Vääri on tyytyväinen uudesta vahvistuksesta:

– Haluamme ottaa F-liigajoukkueemme taustoilla seuraavia askeleita ja Jaakon palkkaaminen tukee tässä kohtaa vahvasti pyrkimyksiämme. Tiedostamme kyllä, että mitään ei rakenneta hetkessä ja terävöityneen myyntiorganisaation tulokset näkyvät varmasti vahvemmin tulevissa kausissa, mutta uskon että pääsemme esittelemään uusia juttuja jo myös tulevalla kaudella.

Hautamäki tulee tehtävään Lumeton Oy:n palveluksesta, jossa hän toimi Account Managerin tehtävissä. Koulutustaustana hänellä on urheilumarkkinoinnin tradenomi ja työn ohessa alkavat myös jatko-opinnot Turun AMK:n korkeakouludiplomin merkeissä.

Jaakko Hautamäki on luonnollisesti myös täynnä intoa uuden pestin alkutaipaleella:

– Erittäin innostuneena lähden hommiin. Oma unelma on ollut jo pitkään päästä tekemään töitä urheilun parissa ja nyt oman peliuran päätyttyä, se on vihdoin mahdollista. Vielä hienompaa tästä mahdollisuudesta tekee se, että olen Beeceen junnu ja seura on todella lähellä omaa sydäntä.Yhteydenotot:

Jaakko Hautamäki, myyntipäällikkö
jaakko.hautamaki@fbcturku.net
p.040 512 0112