Jälleen kääntyi peli Oilersille

FBC Turku – Oilers 5-8 (2-0, 1-5, 2-3)

FBC Turun kaikki pelit ovat MM-kisatauon jälkeen olleet hyvin samanlaisia. Jokaisessa pelissä on ollut hyvä alku ja hankittu ansaittu johtoasema, mutta lopulta kaikki ovat kääntyneet rutinoituneille vastustajille maajoukkuetähtien johdolla. Seurapäivän Oilersin kohtaaminen ei valitettavasti nyt rikkonut tätä kaavaa. Avauserässä Nikolas Laaksosen (2+2) ja Juuso Forsmanin maaleilla hankittu 2-0 johtoasema suli ja kääntyi toisessa erässä tappioasemaksi, kun Oilers kivikovan ykköskentän Aaro Astalan ja Justus Kainulaisen johdolla sai koneensa kunnolla käyntiin ja latoi viisi osumaa. Päätöserässä Matias Kallio ja Pyry Kauppinen onnistuivat vielä nostamaan toiveita kotiyleisölle kavennusmaalien muodossa, mutta maalia lähemmäs ei enää päästy ja loppuluvut sai Heikki Iiskola lyödä päätösminuutilla tyhjiin.

Alta molempien joukkueiden päävalmentajien kommentit pelin jälkeen:

Mikko Stenfors, FBC Turku:

”Toisessa erässä jälleen päästettiin vastustaja tasoihin ja ohi. Jos puhutaan isosta kuvasta, niin ollaan parannettu nyt peli peliltä. Ylpeä äijien tekemisestä tällä hetkellä, kyllä se palkinto sieltä vielä tulee.”

Heikki Luukkonen, Esport Oilers:

”Pelit eivät ole veljiä keskenään, mutta tämän päivän matsissa oli paljon samaa kuin kauden ensimmäisessä kohtaamisessa. Molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä ja maalivahdit esiintyivät edukseen. Hieno tapahtuma ja tärkeät pinnat, hyvillä mielin kohti Imatraa ja huomista cupin mittelöä.”

Ensi perjantaina saadaan vieraaksi Nokian KRP ja silloin otetaan seuraava napsu eteenpäin ja samalla kauden toinen voitto. Nähdään siis Kupittaalla perjantaina!

Ottelun maalikooste on nähtävissä Ruutu+-palvelussa. Lisää Roosa Vilkasen ottamia kuvia löytyy FBC Turun kuvapankista.