Kahdella voitolla kauden kolmatta ottelua kohti

Miesten edustusjoukkue pääsee uudemman kerran kotiyleisön eteen jo heti keskiviikkona, kun vieraaksi saapuu SB Vantaa. Keltaisen sukellusveneen kausi on alkanut positiivisissa merkeissä – taskussa on kaksi vähämaalista voittoa yhtä monesta ottelusta.

Kypsä otteluiden läpivienti on tuonut keltaisille mukavan startin kauteen. Ensin kotiyleisön edessä kaatui sarjanousija SC Hawks lukemin 6-4 ja heti perään Porissa Karhut numeroin 3-5. Jos kauden avausottelussa nähtiin toki avausottelulle tyypillisestikin varovaisempaa ja tunnustelevaa tekemistä, Porissa päästiin jo kunnolla vauhtiin. Yhteistä näille kahdelle varsin erilaiselle ottelulle oli kuitenkin Beeceen tasainen tekeminen ja mallikas ottelun läpivienti ilman suurempia suorittamisen notkahduksia.Täyden pistepotin takeena on ollut jokaisen kolmen viisikon plusmerkkinen suorittaminen. Ykkösviisikko (Kallio-Sokka-Vuorinen & Hopeanaula-Peltola) on operoinut yhdessä koko harjoituskauden vakuuttavasti, mutta tosipelien lähestyessä yhteen lyödyt Jaakko Hautamäen ja Teemu Aaltosen viisikot ovat esiintyneet niin ikään yhtenäisesti. Myös tolppien välissä vastuuta on ehditty jakaa: Jouni Savonen koppasi avauspelin voiton ja Aleksi Sillantaka toimi viimeisenä lukkona Porin Urheilutalolla. Tehopisterintamalla Saku Hirmasto (2+1) ja Miikka Sokka (2+1) ovat aloittaneet kauden terävimmin ja kaikkiaan 11 pelaajaa on ehtinyt tässä vaiheessa tehopisteiden makuun.

Keskiviikkona Turkuun saapuva SB Vantaa aloitti kautensa niin ikään voitolla, mutta toisessa ottelussa pistesarake ei saanut täytettä liigasta täksi kaudeksi takaisin Divariin saapuneen ÅIF:n napatessa voiton lukemin 4-10.

Erityisesti Tapanilan Erän riveistä tunnettu Tommi Rosendahl saapui vahvistamaan joukkuetta täksi kaudeksi ja onkin ollut kauden alun otteluiden tehokkain pelaaja (4+0). Rosendahlin perästä pörssistä löytyy Riku Kallunki (2+1), Leevi Auranen (1+2) sekä Lari Sorsa (1+2).

SB Vantaa löytyi edelliskauden sarjataulukosta sijalta 12, mutta tiedossa on, että joukkuetta ei sovi todellakaan aliarvioida. Joukkueiden keskinäiset ottelut päättyivät menneellä kaudella tasan 1-1 molempien voittaessa vierasottelunsa, Beecee Vantaalla tosin vasta rangaistuslaukausten jälkeen. Mikäli aiemmat merkit pitävät paikkansa, Kupittaalle saapuu tiiviisti omaa päätään puolustava joukkue, joka iskee terävästi vastaan paikan saatuaan. Mikäli näin, pallollisen pelin rakenne ja keskialueen pallovastuu korostuvat, mutta myös hyvän pelitempon ylläpitäminen palvelisi varmasti kotijoukkuetta.
Mikäli et paikan päälle ehdi, ottelu lähetetään suorana striiminä Solidsport-kanavallamme. Ryhdy nyt FBC Turun vuositilaajaksi ja 49 euroon näet koko kauden koti- ja vieraspelit: https://solidsport.com/fbcturku-miehet