Kantosen ja Kauppisen kaudet ennenaikaiseen päätökseen

Hyvään vireeseen divarissa ennen MM-kisataukoa päässyt FBC Turku sai nyt jobinpostia pelaajarintamalla, kun viikon sisään tuli kaksi pelaajamenetystä. Hyökkääjä Kasperi Kantonen ja maalivahti Tommi Kauppinen joutuvat siviilisyistä johtuen päättämään jo tässä vaiheessa kautensa. Kahden jo divaritasolla kokeneen pelaajan menetys luonnollisesti kirpaisee, mutta Beecee haluaa kiittää molempia panoksesta ja toivottaa onnea tulevaan.

– Valitettavia poisjääntejä, mutta ymmärrettäviä sellaisia. Salibandyllä ei toistaiseksi kivitaloja rakennella niin työkuviot ja siviilipuolen muut tärkeämmät asiat ovat prioriteettilistalla ensimmäisinä, näiden jälkeen tulee vasta upea lajimme salibandy. Kiitos somekeisari Kantsikalle ja Moose-Tommille, kommentoi päävalmentaja Mikko Stenfors menetyksiä.

Nyt lähteneiden lisäksi kevään rosteria tulee koettelemaan puolustusvoimat, kun vuoden vaihtuessa joukkueen junioriosastoa kutsuu armeijan harmaat. Oman haasteensa päävalmentajalle kokoonpanojen suunnitteluun tuo myös isommat ja pienemmät vammat joita vaan valitettavasti taas on ehtinyt kauden tässä vaiheessa syntymään.

– Kyllähän sitä haluisi aina koko kauden mennä alusta loppuun samalla ryhmällä, mutta toisaalta näitä yllättäviä juttuja amatöörilajissa tulee vastaan ja niille ei mahda mitään. Korvaajiakin toki mietitään, jos sellaisia ilmenee tarjolle, mutta harvemmin ne pelaajamarkkinat ovat kuumimmillaan tässä vaiheessa kautta, kommentoi FBC Turun manageri Antti Vääri pelaajatilannetta.

FBC Turku pelaa vielä yhden ottelun ennen joulutaukoa, kun sunnuntaina 19. joulukuuta kohdataan Saipa kotona Kupittaalla.