Kapteeni Hoikkala lupaa lauantaille: ”Mitään ei jätetä sattuman varaan!”

Pitkän linjan Beeceeläinen ja keltaisen sukellusveneen monivuotinen kapteeni Jussi Hoikkala on ollut liigakarsintasarjan yksi onnistujista sekä näkyvimpiä hahmoja tähän mennessä. Sellainen joukkue kuin sen kapteeni usein mielletään. Mistä sellainen taisteluilme nyt sitten revitään koko joukkueelle, jolla pelit saadaan jatkumaan pitkälle kevääseen. Tähän ja pariin muuhun kysymykseen vastaa ”Hoke” alla.Keskiviikkona kolmannessa pelissä Tampereella nähtiin todella taisteleva ja yhtenäisin Beecee pitkiin aikoihin. Mistä tämä pelillinen taisteluilme nyt kaivettiin?

– Ei sitä erityisemmin tarvitse etsiä kenenkään. Halu näyttää kuinka paljon merkitset joukkueelle ja joukkue merkitsee sinulle. Tuolta se näyttää kun tästä joukkueesta välittää ja haluaa jokaisen onnistua.

Pelillisesti oltiin pitkiä aikoja kuskin paikalla, mutta muutama lapsus piti kaverin mukana ja meinasi jopa kääntää pelin Kooveelle. Miten nämä saataisiin karsittua pois?

– Henkilökohtainen vastuu ja pään kylmänä pitäminen. Yksinkertainen on kaunista.

Koovee on todella tuttu vastus viimeisen kolmen kauden ajalta. Onko niiden pelissä jokin asia yllättänyt tässä pudotuspelisarjassa?

– Eipä oikeastaan mikään, taitava nippu sielläkin on kasassa, heitä vastaan aina mukava tapella voitosta.

Millainen peli on odotettavissa lauantaina Kupittaalla ja millaisen Beeceen kapteeni lupaa tuoda kotiyleisön eteen?

– Varmasti tiukka ja fyysinen. Me annetaan paras versio meistä, mitä tällä kaudella on nähty ja lupaan, ettei mitään jätetä sattuman varaan.

Ja vielä loppuun nosta molemmista joukkueista pelaajat, joita kannattaa seurata?

– Paha sanoa kummastakaan joukkueesta yksilöitä. Kannattaa seurata meidän koko jengiä. Se kuinka paljon halutaan pelata tälle porukalle ja tälle seuralle tulee näkymään huomenna.Liput FBC Turun kotiotteluihin:

Yksittäislippu 10,00 €
Opiskelijat ja eläkeläiset 5,00 €
Lapset alle 15v. 5,00 €
Lapset alle 4v. ilmaiseksi

Liput ennakkoon täältä: https://fbcturku.eventiolive.fi/

FBC Turun kausikortti oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn F-liigakarsintasarjan kotiotteluihin. FBC Turun jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy F-Liigakarsintojen puolivälieräsarjan kotiotteluihin. FBC Turun jäsenen mukana tuleva huoltaja 5 €.

Kaikki pelit ovat tuttuun tapaan nähtävissä FBC Turun Solidsport-kanavalla.