E1-poikien avauspelit pelattu

E1-poikien kausi ylemmässä haastajasarjassa avattiin 3.10. Leaf areenalla, jossa vastaan asettuivat Airisto SB ja Pöytyän Urheilijat.

Päivän ensimmäisessä pelissä SB Airisto tarjoili pojille kylmää kyytiä ja kovasta yrityksestä huolimatta ottelu keskeytettiin kahden erän jälkeen tylysti lukemiin 0-14.

Tämä ei kuitenkaan poikia lannistanut ja päivän jälkimmäiseen peliin Pöytyän Urheilijoita vastaan lähdettiinkin ihan eri otteella. Maalihanat aukesivat ensimmäisen kerran FBC:n toimesta reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen ottelu eteni tasaisissa merkeissä ja kolmanteen erään siirryttiin 4-4 tasatilanteessa. Kolmannessa erässä PöU kuitenkin kiilasi 6-4 johtoon ja vaikka kova taistelu tuottikin vielä yhden maalin FBC:lle, päättyi peli silti niukkaan 6-5 tappioon. Ottelun päätteeksi jokaiselle pelaajalle annettiin pieniä lahjoja villahuopien muodossa wolldecke gross.

Vaikka kauden avausvoitto jäi vielä saamatta, vaikutti jälkimmäinen peli jo erittäin lupaavalta. Tästä onkin siis hyvä jatkaa seuraaviin peleihin.

SB Airisto osoittautui kovaksi vastustajaksi. Tulos 0-14.
Tasaista vääntöä Pöytyän Urheilijoiden kanssa. Tulos 5-6.