KOOVEE VIERAAKSI LAUANTAIN KOTIAVAUKSEEN

FBC Turku aloitti kautensa niukalla 7-6 vierasvoitolla Raumalla sarjanousija Salbaa vastaan. Lauantaina vieraaksi saapuva Koovee aloitti myös kautensa voitokkaasti, kun kokenut joukkue käänsi päätöserässä pisteet 10-6 voitolla paikallisvastustaja Soittorasialta. Oli jopa hieman outoa, kun Raumalla oli yleisöä katsomoissa varsin mukavasti pitkän tauon jälkeen. Hienointa on kuitenkin nyt päästä oman kotiyleisön eteen ja toivottavasti mahdollisimman moni nyt löytää tiensä lauantaina Kupittaan palloiluhallin katsomoon, kun luvassa on kahden laadukkaan divarijoukkueen varmasti viihdyttävä kohtaaminen.

Joukkueet kohtasivat kahdesti harjoituspelikaudella ja näissä voitot jaettiin kristillisesti tasan varsin runsasmaalisissa kamppailuissa. Ensimmäisessä pelissä Turussa ottelun hahmoina hääri Kooveen taitava latvialainen parivaljakko Peteris TrekseRolands Kovalevskis jotka pyöritti mennen tullen nuorekkaalla kokoonpanoolla ottelussa esiintynyttä Beeceetä. Treenipelirevanssi haettiin sitten viikkoa myöhemmin Tampereelta, jossa Mynämäen maaliruisku Antti Vuorinen vietti kolmen maalin iltaa.

Millaisin ajatuksin lähtee FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors kotiavaukseen vahvaa Kooveeta vastaan:

– Luottavaisin mielin. Hyvä ja ehjä reeniviikko takana, ja viikon kruunaa kotiavaus Kupittaan pyhätössä. Hienoa kohdata myös valmentajana Arto Riihimäki, joka ollut valmentajani kun 2010-luvun alkupuolella pelasin Kooveessa.

Millainen peli on lauantaina Kupittaalla luvassa?

Uskon vahvasti, että tiedossa on divarin mittapuulla korkeatasoinen ottelu. Molemmat joukkueet pyrkivät laadukkaaseen pallolliseen tekemiseen, ja henkilökohtainen taitotaso on suhteellisen korkealla.

Paljon mielenkiintoisia pelaajia molemmilla, mutta nosta molemmilta pari joita kannattaa seurata?

Koovee:
Aki Hietanen: Vanha pelikaveri joka teki kauden ensimmäisessä pelissä 7 minuuttiin 2+2. Yllättävän hyvä suoritus pelaajalta ketä ei osaa kohottaa palloa. Tilastojen perusteella lapa on siis kuumana.

Nico Andersson: Epävirallisesti suomalaisen salibandyn paras pelin rytmittäjä pallollisena. Parhaimmillaan sillkaa taidetta.

FBC Turku:
Verneri Tuononen: Potentiaalia FBC Turun seuraavaksi junnutimantiksi. ”Verkku” haastaa hanakasti ja laukaus lähtee tarvittaessa todella nopeasti.

Antti Vuorinen: Maalitakuu.


Nyt jos koskaan kannattaa saapua katsomoihin seuraamaan keltaisen sukellusveneen pelaamista. Nähdään siis hallilla, toivottaa Stenfors vielä loppuun.

Ottelun tulospalvelu: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/241107/yhteenveto

LIPPUINFO:

Yksittäislippu 10,00 €
Opiskelijat ja eläkeläiset 5,00 €
Lapset alle 10v. 5,00 €
Lapset alle 4v. ilmaiseksi
Kausikortti 75,00 €

Liput ennakkoon täältä: https://fbcturku.eventiolive.fi/

FBC Turun kausikortti kaudella 21-22 sisältää pääsyn runkosarjan ja nyt myös pudotuspelien kotiotteluihin. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös FBC Loisto NLA:n kauden runkosarjan kotiotteluihin. Kortteja myynnissä FBC Turun toimistolla Sport Gardenilla, edustusjoukkueen pelaajilla tai voit tilata korttisi täältä: https://fbcturku.eventiolive.fi/

FBC Turun jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy ja FBC Turun jäsenen mukana tuleva huoltaja 5 €

Ottelussa noudatetaan viranomaisten antamia koronapandemiaan liittyviä turvallisuusmääräyksiä. Saavuthan peliin kasvomaski kasvoillasi ja vain terveenä. Muista myös turvavälit sekä huolehdi käsihygieniasta.

SOLIDSPORTIN STREAM:

Mikäli et pääse Kupittaalle jännäämään, niin ottelusta on myös suora striimi tarjolla Solidsportin kanavaltamme: https://solidsport.com/fbcturku-miehet

Ottelun selostaa: Santeri Lähteensuo