Kotipelien sarja alkaa idän ihmeen vierailulla

Miesten edustusjoukkueen hieman suunniteltua pidemmäksi venähtänyt kotipelitauko päättyy lauantaina, kun vieraaksi saapuu NST:n sarjapaikalle täksi kaudeksi saapunut Saipa.

Beeceellä on takanaan leppoisampi pelitahti, mutta nyt suunnataan todellisia härkäviikkoja kohti, kun seuraavan kymmenen päivän aikana Joman peliasut puetaan päälle viidesti perjantain cupin peli mukaan laskettuna. Otteluruuhka kohdataan hyvistä lähtökohdista Divarin piikkipaikalta varsin mallikkaan alkukauden siivittämänä. Rauhallisen pelitahdin myötä takana on hyvä nippu ehjiä viisikkoharjoituksia ja sairastupakin on melko lailla tyhjä. Koko alkukauden jalkavammaa paranneelleen Miika Kososenkin debyytti keltaisissa lähenee.

 

Lappeenrannasta Kupittaalle saapuva Saipa on siis täksi kaudeksi perinteisen Saimaan Pallon brändin alle perustettu salibandyseura, joka jatkaa Divarista tutun NST:n jalanjäljissä. Viime kauden NST:n tapaan myös Saipa omaa yhden selkeän ykkösnyrkin Oskari Möykkysen, Julius-Emil Huppusen ja viime kaudella sarjan maali- ja pistepörssin voittaneen Juuso Kekin muodossa. Esiin on hyvä nostaa myös pirteän alkukauden pelannut Beeceestä tuttu Jarno Pensikkala, joka epäilemättä haluaisi nostaa kädet kattoon Kupittaalla maalin merkeissä. Saipa löytyy tällä hetkellä sarjasta sijalta kahdeksan, mutta sillä on allaan vasta viisi ottelua ja toiselle sijalle on matkaa ainoastaan neljä pistettä. Pallotaitava nuoria pelaajia sisältävä joukkue on varmasti viihdyttävä seurattava Kupittaan lauantai-illassa, tervetuloa lehtereille!

Mikäli et paikan päälle ehdi, ottelu lähetetään suorana striiminä Solidsport-kanavallamme.