Kovavireinen Hawks miesten edustusjoukkueen vieraaksi

Miesten edustusjoukkueen syksyn tiivis pelitahti jatkuu Kupittaan lauantai-illassa, kun vastaan saapuu SC Hawks. Kovavireinen helsinkiläisjoukkue ei ole hävinnyt varsinaisella peliajalla vielä otteluakaan, joten tiedossa on varmasti tasokas kamppailu.

Beeceen kova otteluruuhka kääntyi tuloksellisesti positiiviseen suuntaan, kun Jyväskylästä oli tuliaisina täysi pistepotti joukkueen voittaessa O2:n lukemin 4-6. Sairasosasto näyttää lupaavasti tyhjenemisen merkkejä ja oletettavasti lauantaina otteluruuhkan viimeisessä pelissä kentällä nähdään jo aiempia pelejä ehjemmät viisikot. Jyväskylästä otettu voitto oli kuitenkin myös hyvä osoitus pelimiehistön leveydestä, kun voitto saatiin Mähösen bussin kyytiin siitä huolimatta, että kärkiosaamista oli kentällisen verran sivussa.Vierailija Hawks aloitti kautensa rangaistuslaukaustappiolla Pirkkain vieraana, mutta tämän jälkeen saldo on ollut vakuuttava kun Soittorasia, Koovee sekä Rangers ovat kaikki kaatuneet lopulta varsin selvin lukemin. Kauden alun tilastojen perusteella joukkueessa ovat edukseen pelanneet erityisesti Aaro Pohjanmaa (7+1, +10), Kalle Laakso (4+3, +8) sekä Antti Aarnio (2+2, +8). F-Liigan Indiansista täksi kaudeksi Hawksiin siirtynyt Severi Hopsu on aloittanut maalilla niin ikään hyvin päästettyjen maalien keskiarvon ollessa vain 3,89 maalia per ottelu.

Joukkueesta löytyy pallollista osaamista ja aktiivinen Hawksin aktiivinen pelitapa vihjaa laadukkaan lisäksi myös viihdyttävään lauantai-illan koitokseen. Beecee vei joukkueiden molemmat kohtaamiset menneellä kaudella niukasti, joten Hawks saapuu Turkuun metsästämään seurahistoriansa ensimmäistä voittoa keltasinisistä hyvän alkukauden vireensä siivittämänä.Muutama kysymys jälleen päävalmentaja Mikko Stenforsille ennen peliä:

Viime viikonlopun reissusta oli loukkaantumismurheiden vuoksi aika monta peluria poissa ja myös puolikuntoisia oli matkassa mukana. Miltä terveystilanne näyttää nyt Hawks-pelin alla?

– Ei terveystilanne vieläkään ole optimaalinen, mutta onneksi meillä on leveyttä riittämiin. Hyytiäinen ja Laine lepäävät vielä tämän pelin, ja Kalliolla lievää alaraajavammaa.

Alakiventien haukkalauma on aloittanut kauden tulosten valossa vahvasti. Millainen vastustaja saapuu lauantaina Kupittaalle?

– Haukat ovat kirjaimellisesti liidossa, kun ovat startanneet kauden hyvin. Ottaneet aimo harppauksen viime kaudesta, ja meidän pitää onnistua todella hyvin jotta pisteet jäävät Aurajoen rannalle.

Josbaa vastaan soi omissa vain kerran, mutta seuraavaan kolmeen peliin on omissa kolissut yhteensä 21 kertaa. Onko tähän löydetty nyt lääkkeitä, kun on pidemmän päälle aivan liikaa?

– Tähän on löydettävä lääkkeet, sillä päästettyjä maaleja on aivan liikaa. Lisää kurinalaisuutta pallolliseen peliin ja huolellisuutta jatkopaineistuksiin niin saadaan maalisaraketta alaspäin.

Nähdään lauantaina Kupittaalla!

Ottelun tulospalvelu: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/241092/kokoonpanot

LIPPUINFO:

Yksittäislippu 10,00 €
Opiskelijat ja eläkeläiset 5,00 €
Lapset alle 10v. 5,00 €
Lapset alle 4v. ilmaiseksi
Kausikortti 75,00 €
Liput ennakkoon täältä: https://fbcturku.eventiolive.fi/

FBC Turun kausikortti kaudella 21-22 sisältää pääsyn runkosarjan ja nyt myös pudotuspelien kotiotteluihin. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös FBC Loiston NLA:n kauden runkosarjan kotiotteluihin. Kortteja myynnissä FBC Turun toimistolla Sport Gardenilla, edustusjoukkueen pelaajilla tai voit tilata korttisi täältä: https://fbcturku.eventiolive.fi/

FBC Turun jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy ja FBC Turun jäsenen mukana tuleva huoltaja 5 €

Ottelussa noudatetaan viranomaisten antamia koronapandemiaan liittyviä turvallisuusmääräyksiä. Saavuthan peliin kasvomaski kasvoillasi ja vain terveenä. Muista myös turvavälit sekä huolehdi käsihygieniasta.

SOLIDSPORTIN STREAM:

Mikäli et pääse Kupittaalle jännäämään, niin ottelusta on myös suora striimi tarjolla Solidsportin kanavaltamme: https://solidsport.com/fbcturku-miehet

Selostus: Santeri Lähteensuo