KRP ei ollut yllätettävissä

FBC Turku – Nokian KRP 3-7 (1-2, 1-4, 1-1)

FBC Turku jatkaa F-liigassa MM-kisatauon jälkeisellä jaksolla sisupuukkojen keräämistä, kun jälleen ennakkoon selkeästi kovempaa vastaan hävittiin saappaat jalassa. Ottelu oli näennäisesti tasainen läpi pelin, mutta todellista uhkaa ei kotijoukkue nyt pystynyt luomaan rutinoituneelle näätäryhmälle kuin hetkittäin. Pyry Kauppisen maalilla tultiin avauserän lopussa maalin päähän ja Lauri Laineen kavennuksella vielä uudelleen toisen erän alussa, mutta tämän jälkeen KRP repi ratkaisevan eron josta kotijoukkue ei enää toipunut. Toisista eristä on Beeceelle muodostunut akilleen kantapää ja tänäänkin ratkaisu nähtiin siinä, kun vieraiden seitsemästä osumasta neljä syntyi pelin puolimatkan krouviin.

– Tasainen läpivienti, ja ei isompia notkahduksia. Ei päästy ylärekisteriin, jota KRP:n tasoisen joukkueen voittaminen vaatii. Maalintekoa pitää terävöittää entisestään, tänään paljon laukauksia suoraan logoon. Nyt levätään la-su, ensi viikolla hienoja pelejä tulossa, kommentoi FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors pelin jälkeen.

Ensi viikolla on edessä kaksi tärkeää peliä. Ensin perjantaina vieraillaan pinnan päässä sarjataulukossa olevan EräViikinkien vieraana Vantaalla ja sunnuntaina Indians saapuu kylään Kupittaalle. Nämä pelit määrittelevät vahvasti loppukauden suuntaa, kun runkosarjassa ylittyy samalla puoliväli.