Krp oli niukasti parempi kauden kotiavauksessa

FBC Turku – Nokian Krp 3-5 (1-3, 2-1, 0-1)

FBC Turku ja Nokian KrP kohtasivat keskiviikkona Kupittaalla jännittävässä F-liigan ottelussa, joka valitettavasti päättyi lopulta nokialaisten niukkaan voittoon. Beecee tarjosi kauden kotiavauksessa yleisölle lupauksia antavia otteita yhtä sarjan suurimpaa mestarisuosikkia vastaan, mutta valitettavasti sisupuukot ei tässä kohtaa nyt lohduta yhtään, kun pisteistä kamppaillaan.Ottelun avausmaalin iski vastahyökkäyksestä FBC Turun Atte Kurkikangas, joka onnistui ohittamaan Nokian KRP:n maalivahdin Roni Tuonosen vain 1:56 peliminuutin jälkeen. Tämä antoi kotijoukkueelle vahvan alun, mutta Nokian KRP:n vastausta ei tarvinnut odottaa kauaa, kun Miska Mäkinen tasoitti pelin vain viisi minuuttia myöhemmin. Tämä herätti nimivahvan näätälauman hetkeksi pelaamaan ja moni ajatteli nokialaisten lähtevän karkumatkalle Mikko Laakson ja Mäkisen ensimmäisen erän loppuun tekemien maalien myötä.

Toinen erä oli varmasti kauden parasta Beeceetä, jossa se pystyi haastamaan KrP:n ihan tosissaan ja jos pallonhallinta oli avauserässä valtaosan vierailla, niin siinäkin meni nyt punnukset tasoihin. Paremmalla viimeistelyllä olisi tässä vaiheessa voitu mennä jopa ohi. Atte Kurkikankaan illan toisella osumalla päästiin kuitenkin peliin mukaan. Mikko Laakso ehti viedä vieraat uudelleen kahden maalin johtoon, mutta Matias Kallion tahtomaalilla erän loppuun päästiin toiselle tauolla maalin perässä.KrP tiivisti päätöserään kokoonpanoansa kahteen pelaavaan kentälliseen ja tämän olisi luullut painavan pelin JensBeijarin vartioiman maalin ympärille, mutta näin ei nyt tapahtunut. Kotijoukkue oli saanut toisen erän pelaamisesta itseluottamusta ja ottelu pysyi tasaisena loppuun asti. Tasoitusosumakin jo roikkui ilmassa, mutta hyvistäkään paikoista ei enää saatu palloa ohi näätäkassari Tuonosen, joka pelasi loistavan pelin nokialaismaalilla. KrP:n Valtteri Viitakosken vajaa neljä minuuttia ennen loppua tekemä 3-5 maali jäi lopulta illan viimeiseksi.

– Pelattiin ehjä 60 minuuttia ja peli eteni pitkälti meidän käsikirjoituksen mukaan. Kaveri toki enemmän pallolla, mutta se oli myös oletus. Pelissä todella paljon positiivista, mutta se kaikista tärkein, eli maalinteko, sakkasi jälleen tänään. Paikoille päästään kyllä, mutta niitä hukataan aivan liikaa. Hyvä osoitus jälleen siitä, että voidaan voittaa tässä sarjassa kuka tahansa kunhan vain laukaisuprosenttia saadaan nostettua. Kolme pistettä on kuitenkin ainoa mihin halutaan tyytyä, joten siltä kantilta tämän iltainen oli pettymys, kommentoi FBC Turun päävalmentaja Juuso Silen pelin jälkeen.

Maalikooste ottelusta tarjolla jälleen tuttuun tapaan Ruutu-palvelussa.

Seuraavaa kotiottelua ei tarvitse nyt odotella pitkään, kun jo tulevana sunnuntaina saadaan OLS vieraaksi Kupittaalle ja liput tuttuun tapaan Tiketistä.