LASB:in Niko Einiön neljä maalia oli Beeceelle liikaa

FBC Turku – LASB 3-6 (0-2, 2-3, 1-1)

FBC Turku piti tiistaina tiukan joukkuepalaverin, kun lauantaina koettiin Jyväskylässä todellinen pohjakosketus Happeen vieraana. Tämä oli selvästi herättänyt joukkuetta. Oma pallollinen tekeminen oli huolellisempaa ja myös puolustuspelaaminen oli nyt pari pykälää tiiviimpää. Valitettavasti nyt sitten vielä tehokkuudessa hävittiin vielä kaverille ja erityisesti LASB:in Niko Einiö oli neljällä maalillaan nyt kotijoukkueelle liikaa. Krisjanis Tiltins kavensi kahteen kertaan toisessa erässä maalin päähän, mutta Einiön kahdesta pikamaalista erän loppuun ei Beecee enää toipunut.

– Pidettiin eilen joukkueen kanssa pitkä palaveri loppukauden teemoista ja oli ilahduttavaa nähdä, että näitä asioita myös toteutettiin. Vielä ei heijastunut lopputulokseen saakka, mutta illan peli antoi ehdottomasti positiivisia merkkejä siitä mihin olemme kykeneväisiä, kun jokainen viisikko noudattaa yhteistä pelisuunnitelmaa. Perjantaina onneksi heti uutta yritystä, kommentoi FBC Turun päävalmentaja Juuso Silen pelin jälkeen.

Tappio sinetöi FBC Turun jumbopaikan runkosarjassa ja kaksi jäljellä olevaa peliä toimivat nyt kenraaliharjoituksena edessä siintäviin liigakarsintoihin. Perjantaina isännöidään Nurmon Jymyä Kupittaalla ja runkosarja päättyy EräViikinkien vieraana seuraavana lauantaina.

Keskiviikon kaikki maalit ovat jälleen katsottavissa Ruutu-palvelussa

.