LOKAKUULTA ASTI JATKUNUT TAPPIOPUTKI POIKKI LOPPIAISENA!

Otsikko vaikuttaa ehkä uhmakkaalta ja jopa uhittelevalta, mutta sitä se ei ole. Perjantaina Kupittaalla kohtaavien FBC Turun ja Nurmon Jymyn viimeisimmät voitot F-liigassa on kaukaa Lokakuulta, joten varmuudella jompi kumpi saa nyt putkensa poikki ja sitä kuuluisaa balsamia haavoihinsa. Jymyn tappioputki on nyt kahdeksan ottelua, mutta se toki ei ole vielä mitään Beeceen kolmentoista peräkkäisen tappion rinnalla.Kauden eka kohtaaminen Nurmossa oli Beeceelle painajaismainen, joka ei jättänyt mitään seliteltävää. Oltiin yksinkertaisesti vain luokattoman huonoja ja tulivoimainen Jymy ratkoi pelin käytännössä kahteen ekaan vaihtoon. Kotijoukkue rallatteli lopulta Nurmon digitaalille nöyryyttävät 12-1 loppulukemat. Perjantaina keltaisella sukellusveneellä onkin ison ryhtiliikkeen paikka kotiyleisönsä edessä, jotta saadaan pitkä tappioputki poikki.

– Vauhdikas peli tiedossa, vaikkakin tärkeiden pisteiden myötä ottelun voisi olettaa olevan varmistelevaa ja passiivista. Nurmo on hurmosjoukkue, joka kääntää peliä todella hyvin ja viimeisenä lukkona loistava somemaalivahti Karjalainen, ennakoi FBC Turun päävalmentaja Mikko Stenfors perjantain koitosta.

Nurmolaisryhmä aloitti kautensa vahvasti, kun kotiavauksissa se tyrmäsi OLS:n ja toisessa pelissä kaatui hallitseva mestari Classic rankkareiden kautta. Pääkallo nosti heti pohjalaisnipun varmaksi pleijarijoukkueeksi ja maalivahti Aki Karjalaisen akrobaattisia torjuntoja klippailtiin somekanavat täyteen. Tämänkin jälkeen Jymy on toki suorittanut hyvin, mutta varsin epätasaisesti. Junttihurmoksesta on paras terä tylsistynyt matkan varrella ja mikäli suunta ei käänny, niin pudotuspelit jäävät jälleen haaveeksi. Perjantain peli näyttänee hyvin pitkälle Jymyn suuntaa keväälle, kun seuraavaan seitsemään otteluun tulee vastaan vain pelkästään kärkijoukkueita, joilta pisteiden saaminen tässä vaiheessa kautta on todella tiukassa.

– Varmasti molemmille iso peli edessä. Ottelun panos saattaa näkyä pelissä varovaisuutena. Me lähdetään pelaamaan omaa peliä, puolustetaan ensin huolellisesti ja hyökätään sitten selkeällä tavalla ja tehokkaasti, sanailee puolestaan Nurmon Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho.KOTIOTTELUINFO:

Liput FBC Turun kotiotteluihin ennakkoon Tiketistä.

Yksittäislippu 14,00 €
Opiskelijat ja eläkeläiset 7,00 €
Lapset (7-15 v.) 7,00 €
Lapset alle 7 v. ilmaiseksi Kausikortti runkosarjan kotiotteluihin: 99,00 € (sis. 16 kpl kotiottelua + FBC Loiston 10 kpl runkosarjan kotiottelua). FBC Turun jäsenkortti oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn F-liigan runkosarjan kotiotteluihin.