M-Team vieraaksi syyskauden viimeiseen otteluun

Miesten edustusjoukkueen varsin erikoinen syyskausi saadaan päätökseen sunnuntaina, kun Beeceen vieraaksi saapuu M-Team Helsingistä. Perjantaina joukkueen piti käydä Rangersin vieraana Kirkkonummella, mutta kotijoukkueen koronakaranteenien johdosta tämä peli on siirretty pelattavaksi myöhempään ajankohtaan. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkue pääsee varmasti tuoreella ilmeellä Kupittaalle, tällä kertaa tosin ei kotiyleisön silmien eteen rajoituksista johtuen.

Beecee on jatkanut varsin tasaisesti koko syksyn jatkuneita vahvoja otteitaan. Alla on tiukka voitto Mosahallista EräViikingit Akatemiaa vastaan, jossa voittomaali syntyi Antti Vuorisen toimesta vain 10 sekuntia ennen päätössummeria. Sarjataulukossa Beecee on tällä hetkellä sijalla 2, sillä Karhut siirtyi menneellä viikolla ohi, toki ottelun enemmän pelanneena.

Vieraaksi saapuva M-Team on Divarin keskivaiheilla, tavoitteenaan varmastikin kuroa eroa pudotuspeliviivaan. Jälleen kerran tasaisessa sarjassa muutamalla voitolla vierailijat hätyyttelisivät kuitenkin jo kärkisijojakin. Nuorentunut joukkue on esiintynyt pirteästi sekä pelillisesti kypsästi syyskaudella ja vei kaksi pistettä myös keltaisilta kauden aiemmassa kohtaamisessa. Tällöin Beecee nousi lopussa pakottaen ottelun jatkoajalle M-Teamin johtaessa lähes koko ottelun ajan vähämaalista vääntöä.  

Seuraa heitä:

FBC Turku: Saku Hirmasto. Viime kaudella joukkueen luottosentterinä operoinut Hirmasto on pelannut tällä kaudella pääosin vasempana laiturina. Juonikas pelaaja on saanut palloa lapaan aiempaa useammin lähempänä vastustajan maalia ja ylivoimavastuukin on lisääntynyt, tästä tuloksena 15 otteluun tehot 11+8.

M-Team: Eetu Erkkilä. Joukkueen sisäisen pistepörssin kärjessä oleva Erkkilä on kerännyt 14 otteluun 25 (13+12) tehopistettä, tehotilaston osoittaessa varsin kunnioitettavaa lukemaa +17.

Koronarajoituksista johtuen ottelu pelataan ilman yleisöä. Ottelu lähetetään kuitenkin suorana Solidsport-kanavallamme, tervetuloa mukaan!