Miesten divari ja naisten F-liiga – tehdään yhdessä turvallinen ottelutapahtuma

Alkavalla kaudella kaikki FBC Turun miesten divariottelut pelataan totuttuun tapaan Kupittaan palloiluhallissa, jossa pelataan myös FBC Loiston F-liigan paikallispelit TPS vastaan sekä itsenäisyyspäivänä 6.12 pelattava Classic kamppailu. Muut FBC Loiston kotipelit pelataan Sport Gardenin kotiluolassa Länsikeskuksessa.

Uutta lauantaina 19.9 starttaavalle kaudella tulee olemaan, että FBC Turun nettikaupasta pystyt Evention kautta ostamaan liput ennakkoon kaikki FBC Turun miesten divaripeleihin ja FBC Loiston naisten F-liigaotteluihin. FBC Turun jäsenille uutuutena tulevat lisäksi olemaan digitaaliset jäsenkortit.

FBC Turun ottelutapahtumissa noudatetaan koronaepidemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana Salibandyliiton ottelutapahtumia koskevia ohjeistuksia sekä THL:n ja ELY keskuksen viranomaismääräyksiä, joilla pyritään kaikille turvalliseen ottelutapahtumaan.

Kupittaan palloiluhallin molemmat katsomopuolet tulevat olemaan avoinna katsojille, mutta käytössä on ainoastaan joka toinen penkkirivi. Tällä pyritään takaamaan riittävät turvavälit, kun normaalin 1400 paikan sijaan käytössä on ainoastaan 700 paikkaa. Sport Gardenilla on vastaavasti normioloista poiketen käytössä vain noin 130 katsojapaikkaa, jolla taataan katsomon osia tasaisesti käytettäessä riittävä tila jokaiselle katsojalle.

FBC Loiston Sport Gardenilla pelattavien kotiotteluiden osalta on jouduttu poikkeusjärjestelyyn seuran jäsenien osalta, jotka joutuvat maksamaan sisäänpääsystä 4 euroa. Syynä tähän on rajoitettu katsojakapasiteetti ja toisaalta hyvin käynyt kausikorttikauppa. FBC Loiston Kupittaalla pelattaviin paikallispeleihin sekä itsenäisyyspäivän Classic otteluun kaikki FBC Turun jäsenet pääsevät kuitenkin normaaliin tapaan maksutta sisään.

Saapuessasi seuraamaan FBC Turun ja FBC Loiston pelejä muistathan seuraavat asiat.

-Huomioi ettet koskaa saavu oireisena tai edes pienessä nuhassa ottelutapahtumaa. Lähtökohtana tulee olla, että ottelutapahtumissamme paikan päällä olevien katsojien tulee olla täysin terveitä. Jos olet epävarma tai olet käynyt koronatestissä, etkä ole saanut vielä tulosta, niin pysy kotonasi ja hyödynnä mahdollisuus seurata pelejämme Solidsportin ja Ruutu+ -palveluiden kautta.

-Tullessasi hallille kirjaa itsesi paikalla olijaksi. Nopeasti täytettävissä olevat lomakkeet löydät lipunmyyntien välittömästä läheisyydestä. Ainoastaan digitaalisella jäsenkortilla, joka on lipunmyynnissä skannattu, saapuneiden ei tarvitse kirjautua paperilomakkeilla, koska elektronisesta jäsenkortista jää muutenkin kirjaus järjestelmään.

-Katsomossa pitäisi olla runsaasti tilaa. Tästä syystä 1-2 metrin turvavälien säilyttäminen ottelutapahtumissa eri perhekuntien välillä ei pitäisi olla vaikeaa.

-Kiinnitä erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Halleilta löytyy katsojille desinfiointiainetta ja WC:t ovat avoinna normaalisti. Voit myös käyttää kasvomaskia ottelutapahtumissa.

Lauantaina 19.9.2020
Kello 17:00 Sport Garden, FBC Loisto – PSS, Porvoo
Kello 18:30 Kupittaan palloiluhalli, FBC Turku – Hawks, Helsinki

Tervetuloa ja nähdäänhän terveinä katsomossa