Naisilla viikonloppuna edessä kaksi vierasottelua

© Anssi Koskinen

Liiganaisten ottelut jatkuvat viikonloppuna kahdella vierasottelulla. Lauantaina joukkue matkaa Porvooseen ja sunnuntaina puolestaan on edessä kauden toinen paikallisottelu, kun tällä kertaa on TPS:n vuoro toimia kotijoukkueena Kupittaan palloiluhallissa.

Lauantaina Porvoossa vastaan asettuu paikallinen salibandyseura, joka päihitti Loiston kauden avausottelussa Gardenilla niukasti lukemin 4-5. Paljon on ehtinyt tapahtua tuon jälkeen ja ennen viikonlopun ottelua PSS löytyy sarjataulukosta toisena, kun taas Loisto pitää viidettä sijaa hallussaan. Eroa joukkueiden välillä on neljä pistettä.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa naiset olivat lähellä avata pistetilinsä, mutta porvoolaiset nappasivat pisteet silloin mukaansa viime hetken voittomaalilla. Tämänkin pohjalta Porvooseen matkaa varmasti nälkäinen joukkue revanssia hakemaan.

© Esa Takalo

Paluun joukkueen takalinjoille ottelun tauon jälkeen tekevä puolustaja Henrika Maikola ennakoi tasaista ottelua.

”Viime PSS-pelin jälkeen koko joukkue lähtee varmaan hyvälle asenteella, koska halu voittaa edellisen pelin perusteella on suuri. Tämän takia voisin uskoa, että pelistä tulee luultavammin yhtä tiukka kuin viime pelistä.”

Lauantain ottelu on nähtävissä Ruutu-palvelun kautta. Ottelu alkaa klo 17.00!

Sunnuntaina Kupittaalla päästään todistamaan kauden toista derbyä. Syyskuussa Loisto oli etevämpi lopulta lukemin 10-6, vaikkakin TPS oli lähellä päätöserässä päästä mukaan ykkösketjunsa vahvan esityksen jälkeen. Tuossa ottelussa tehot 8+6 napsinut Punaisten ykköskenttä piti kuitenkin huolen, että historiallinen derbyvoitto matkasi Loiston mukaan. TPS on sarjataulukossa kuudentena vain pisteen Loiston perässä ja ottelusta onkin joukkueiden viime aikaisten esitysten perusteella odotettavissa varmasti tasainen.

Joukkueen päävalmentaja Matti Pienihäkkinen avasi lyhyesti sunnuntain paikallisottelua:

”Kaikki fokus nyt lauantain pelissä, joten vielä ei ole ajatukset sunnuntailla eikä treeneissäkään ole sunnuntaista puhuttu mitään. Mut eiköhän tasainen ja hyvä paikallisvääntö silloin saada.”

Ennakkoluulottomasti korkeimmalle sarjatasolle saapunut Loisto lähtee viikonlopulta kasvattamaan pistepottiaan. Sunnuntain paikallisotteluun joukkue toivoo kannustusjoukkojen saapuvan kannustamaan joukkueen kauden toiseen derbyvoittoon!

Mikäli et paikalle sunnuntaina pääse, on paikallisottelu lauantain tapaan nähtävissä suoraan Ruudun kautta. Kauden toinen derby vihelletään käyntiin klo 14.30!

Teksti: Julius Karjalainen
Kuvat: Anssi Koskinen ja Esa Takalo